Kötü bir soğutucu asla değil ama 3-4 bin liraya bundan çok daha iyi soğutma sağlayan AIO'lar varken alınmaz noctua da olsaAlcağımdan değilde bu 360mm sıvı soğutmalarla kapışıyodur heralde tank gibi duruyo
Bende kule tipi seviyorum sıvısogutma arızası ile uğraşmak istemiyorum teşekkürlerBayadır takip ediyorum 10k nın altına ilk defa düştü (başka bir zaman düştüyse haberim yok). Bekleyeni yoktur ama varsa değerlendirebilir.
![]()
PTTAVM: NOCTUA NH-D15 G2 LBC AMD AM4, AM5 Optimize İşlemci soğutucusu
NOCTUA NH-D15 G2 LBC AMD AM4, AM5 Optimize İşlemci soğutucusu yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Lian li fanlar , curved ekranlı sıvı soğutucular alan insanlar noctua'yı görünce
Harika. Antec pro kasa da vardır sizde Noctua edition. TR'de 1-2 tane satışa çıktı ve bitti hemen 30k falandı.Ben de orijinal rengini daha çok beğeniyorum. Hatta fanboy düzeyindeyim diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Yuh. Dolar bazlı böyle bir kar marjı yok ya. Ayıp gerçekten. Distribütör yüzde yüz koymuş üstüne resmenHarika. Antec pro kasa da vardır sizde Noctua edition. TR'de 1-2 tane satışa çıktı ve bitti hemen 30k falandı.
Aynen. Her ürün için geçerli. Kasa 400 dolar Amerikada.Yuh. Dolar bazlı böyle bir kar marjı yok ya. Ayıp gerçekten. Distribütör yüzde yüz koymuş üstüne resmen
Saldım ya para falan harcamıyorum artık.Harika. Antec pro kasa da vardır sizde Noctua edition. TR'de 1-2 tane satışa çıktı ve bitti hemen 30k falandı.