Benimsi
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
Üst modeli yok ki bu ekran kartının hocam en üst bu zaten![]()
misli ile değişsin o zamandaha üstü varsa bilelim kral![]()
Üst modeli yok ki bu ekran kartının hocam en üst bu zaten![]()
misli ile değişsin o zamandaha üstü varsa bilelim kral![]()
itopya 28 e nitro versin ses etmeyelim kralinyoooBen sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor![]()
Vallaha hocam kırk yılın başı adam gibi elle tutulur bi indirim yakalamışım iptal vs bişey olursa işi pisliğe dökerim yani .internetten aldıgınız halde ıptal gelirse peşini bırakmayın misli ile değişimi veya bir üst model isteyin
itopya vasatın çok çok altında kalıyor vatan varken o gitsin kendi çalışanlarına ürün çektirsinBen sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor![]()
kral kablosu kırık ürün de göndermesinler hadi kablo der geçersin koca vatan şöyle ram gönderir miBen sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor![]()
![]()
Yakınmış hocambenim kargoyu tırda unuttular heralde taşınma sürecinde hala alt tarafı 900km yol gelicek
kablo bir şekilde çözülürde teşhir demeden teşhir göndermek ilginçkral kablosu kırık ürün de göndermesinler hadi kablo der geçersin koca vatan şöyle ram gönderir mibir de teşhir değil dediler
![]()
Ülkenin gidişatını hayretler içerisinde izliyorum...Ben sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor![]()
buyuk ıhtımalle iade urunu karıstırdılarkablo bir şekilde çözülürde teşhir demeden teşhir göndermek ilginç![]()
yok ya karışması zor sistemde gözükür teşhir mi iade mi diye öyle olsa biz webden göremeyizbuyuk ıhtımalle iade urunu karıstırdılar
hocam hala boyleyse mhyi arayıp hangi magazadan gonderılcegını ogren o magazayla konus birde benceBenimkini kargoya vermediler aradım sordum stok kontrolü yapılıyordur felan dedi bakalım.Alıntıyı görüntüle
yarabbi çok şükürAlıntıyı görüntülesipariş onaylandımı