Beyaz Sistem Önerisi

Buttkar_

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar beyaz sistem toplamak/ya da direkt Hazır sistem almayı düşünüyorum önerebilir misiniz? bütce max 50k klavye mouse monitör herseyi tamamladım kasa kaldı :)

Arkadaşlar beyaz sistem toplamak/ya da direkt Hazır sistem almayı düşünüyorum önerebilir misiniz? bütce max 50k klavye mouse monitör herseyi tamamladım kasa kaldı :)
Reis o paraya güzel bişi istiyorsan beyaz sıkıntı ya siyahtan güzel bişi çekersin o paraya ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis o paraya güzel bişi istiyorsan beyaz sıkıntı ya siyahtan güzel bişi çekersin o paraya ama
Birde ne istediğini belirtirsen daha uygun bişiler buluruz 9060xt, 5060ti gibi

Son düzenleme:
yazık ki ülkemizde 50k bütçeyi bile
yeni nesil bir sistem için çok ta tatmin edici bulmuyoruz

lakin malesef durum böyle

durum böyle iken

şu renktir sıvı soğutmadır akvaryum kasasıd (gerçe akvaryum kasanın fiyat olarak pek farkı kalmadı diğerlerinden)

şatavat sevdasına düşene kadar bu bütçede en performanslı sistemleri toplayayım derdine düşmek lazım
ama nedense insanımız tam tersini yapıyor

Hocam bende 50k bütçe ile hazır veya toplama arıyorum bende beyaz isterdim ama maalesef fiyat farkından dolayı perfonmansı çok etkiler tavsiyem bence beyaz tutkusundan vazgeç senin için daha iyi olur.

Tek tek toplarsınız olabilir
9060xt 16gb pure 22
lianli v100r 4
B850 msi 8.2
7500f 6
Ram 16gb 6000mhz 9-11k
2.el m2 ssd 4
green ged600
56k oldu bu şekilde

Tek tek toplarsınız olabilir
9060xt 16gb pure 22
lianli v100r 4
B850 msi 8.2
7500f 6
Ram 16gb 6000mhz 9-11k
2.el m2 ssd 4
green ged600
56k oldu bu şekilde
60k ya 1 haftadır 7500f 9070xt sistem satıldı biliyorsunuz değil mi

veya geçen hafta 45k ya bu sistemin sıfırı satıldı vatanda

beyaz renk değildi o ayrı

60k ya 1 haftadır 7500f 9070xt sistem satıldı biliyorsunuz değil mi

veya geçen hafta 45k ya bu sistemin sıfırı satıldı vatanda

beyaz renk değildi o ayrı
Hepsinin akakçe fiyatını yazdım böyle oldu hocam bence de siyah ve oem almak daha mantıklı alan kişiye kalmış

tek tek toplayınca 50k'ya mümkün olmuyor, 9060xt ile anca 60k'ya oluyor. bayram haftasına girmek üzereyiz bence güzel kampanyalar gelir.

knk anakart illaki beyaz olsun diye ısrar etme zaten ram , ekran kartı ve soğutucu gelince görünmüyo yani anakartı siyah alıp ekran kartını ve soğutucuyu beyaz yapmak en mantıklısı ramlerede siyah diyip almamazlık yapma ztn rgb açınca görünmüyo yada rgb yok ise sıkıntı etme görünmüyolar bile

ilk 4070ti dusunuyordum fiyatları baya uçuk sonra 5060ti düsündüm anakart beyaz olsun istemiyorum ya zaten beslesin herseyi tam performansta yeter intel islemci düsünmüyroum olursa ultra serisi olabilir sadece beyaz akvaryum kasa dusunuyorum işte 5060 ti suan cok uygun fiyatta 20k itopyada

Geri