Reis o paraya güzel bişi istiyorsan beyaz sıkıntı ya siyahtan güzel bişi çekersin o paraya amaArkadaşlar beyaz sistem toplamak/ya da direkt Hazır sistem almayı düşünüyorum önerebilir misiniz? bütce max 50k klavye mouse monitör herseyi tamamladım kasa kaldı![]()
Birde ne istediğini belirtirsen daha uygun bişiler buluruz 9060xt, 5060ti gibiReis o paraya güzel bişi istiyorsan beyaz sıkıntı ya siyahtan güzel bişi çekersin o paraya ama
Hocam bende 50k bütçe ile hazır veya toplama arıyorum bende beyaz isterdim ama maalesef fiyat farkından dolayı perfonmansı çok etkiler tavsiyem bence beyaz tutkusundan vazgeç senin için daha iyi olur.Arkadaşlar beyaz sistem toplamak/ya da direkt Hazır sistem almayı düşünüyorum önerebilir misiniz? bütce max 50k klavye mouse monitör herseyi tamamladım kasa kaldı![]()
60k ya 1 haftadır 7500f 9070xt sistem satıldı biliyorsunuz değil miTek tek toplarsınız olabilir
9060xt 16gb pure 22
lianli v100r 4
B850 msi 8.2
7500f 6
Ram 16gb 6000mhz 9-11k
2.el m2 ssd 4
green ged600
56k oldu bu şekilde
Hepsinin akakçe fiyatını yazdım böyle oldu hocam bence de siyah ve oem almak daha mantıklı alan kişiye kalmış60k ya 1 haftadır 7500f 9070xt sistem satıldı biliyorsunuz değil mi
veya geçen hafta 45k ya bu sistemin sıfırı satıldı vatanda
beyaz renk değildi o ayrı
knk anakart illaki beyaz olsun diye ısrar etme zaten ram , ekran kartı ve soğutucu gelince görünmüyo yani anakartı siyah alıp ekran kartını ve soğutucuyu beyaz yapmak en mantıklısı ramlerede siyah diyip almamazlık yapma ztn rgb açınca görünmüyo yada rgb yok ise sıkıntı etme görünmüyolar bileArkadaşlar beyaz sistem toplamak/ya da direkt Hazır sistem almayı düşünüyorum önerebilir misiniz? bütce max 50k klavye mouse monitör herseyi tamamladım kasa kaldı![]()