🔥İndirim Cougar Unıface + Cougar Ges 850w +80 Gold Psu - 6.375 Tl

Kasa seslimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasa günlerdir hep bu fiyata düşüyor PSU çok sesli değilse alayim
psu sesli çalışıyor hocam fanları da 3 pinli ve hızı ayarlanamıyor. asus fan taktım bu defa onlar sessiz çalışınca psu fanı sesli geldi, sessiz bir psu ile onu da değiştirmeyi düşünüyorum ben de. kasa iyi ama ses problemi var bence

h
psu sesli çalışıyor hocam fanları da 3 pinli ve hızı ayarlanamıyor. asus fan taktım bu defa onlar sessiz çalışınca psu fanı sesli geldi, sessiz bir psu ile onu da değiştirmeyi düşünüyorum ben de. kasa iyi ama ses problemi var bence
hadi ya aldıydım demin

iptalmi etsem acaba daha ramde almadık başka fırsat gelirmi acep

h

hadi ya aldıydım demin

iptalmi etsem acaba daha ramde almadık başka fırsat gelirmi acep
sen bilirsin hocam ben sese takıntılıyım biraz da ama fan ayarının olmaması kötü bence kesinlikle 4 fan değiştirmen gerekecek onu bilerek al almak istersen de. onları değiştirdikten sonra psu aşırı rahatsız edici değil ama çok sessiz olduğu da söylenemez

sen bilirsin hocam ben sese takıntılıyım biraz da ama fan ayarının olmaması kötü bence kesinlikle 4 fan değiştirmen gerekecek onu bilerek al almak istersen de. onları değiştirdikten sonra psu aşırı rahatsız edici değil ama çok sessiz olduğu da söylenemez
o kadar onu bunu deişceksem almıyım o zaman ben bu kadar tekonloji meraklısı değilim ya zar zor kurucam zaten :)

Kasa seslimi

Bu kasa günlerdir hep bu fiyata düşüyor PSU çok sesli değilse alayim
bence alınır ben öyle abartı bir ses almıyorum kasa dibimde olmasına rağmen sıvı soğutmam daha sesli çalışıyor kasa fanları ve psudan

İçindeki psu B- iyi performansı var kötü değil
Alıntıyı görüntüle
NLO harici bütün korumalara sahip , fan kalitesi çok iyi değil çıtır sesli çalışacaktır psu.

Kasamıza geçelim , kasanın önü 420mm , üstü 360mm destekliyor.
Alıntıyı görüntüle
55mm kalınlık desteği var yani arctic lf3 gibi sıvı soğutucular ile problem yaşatmaz , kasanın her yerinde toz filtresi var , 400mm de ekran kartı desteği bulunuyor 5090 taksanız sırıtmaz , 180mm de kule tipi desteği var istediğinizi takabilirsiniz.
https://www.incehesap.com/xpg-k-650w-80-bronze-atxaa65pb1n3l-bkcww-siyah-gaming-kasa-fiyati-67954/ bende bu kasa var hocam ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum 5070 falan geçeceğim sence bu kasa kalsın psu mu alayım yoksa paylaştığın kasayla psu yu beraber mi alayım sence

Geri