10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
13000
Herkese merhabalar ben 13k bandında geniş ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyordum uzun araştırmalarım sonucu önce kendi bütçemde markarlın kendi içindeki mdeollerini eledim daha sonra kendi aralarında kıyaslayınca elimde 3 model var almayı düşündüğüm

TitanSeat Throne
Exvega Andromeda 2025
xDrive Anka

Bu üçününde kumaş versiyonlar*

Hangisine içim ısınıyorsa o şekilde sıralayrak yazdım ve dürüst konuşmak gerekirse anka modelini en kötü ihtimalde paramın netleşmediği vb. bir durum alırsam almayı düşünüyorum esas aklımdaki iki model andromeda 2025 ve throne modelleri

Throne modelinde 65 DNS visco sünger var, andromeda da ise 65DN Poliüretan lakin kağıt üstünde 65dn daha uzun ömürlü sert ve yapısını koruyan bir malzeme iken throne modelindeki 65dns visco cidden kullanılan en kaliteli 65dns visco olabilire zaten throne kullanan herkes ilk 1 hafta koltuğun sert olduğunu ama şeklini alınca yumuşayıp iyi olduğunu söylüyor.

Throne modeli kağıt üstünde andromedadan hem bazı boyutlardan daha büyük hemde daha fazla ağırlık taşıyor (176 ya 95 kiloyum lakin sağlık problemim ve spor dalıdman kaynaklı çok saçma kilo aralıklarıdna geziyorum lakin garanti olması açısındanm max 110 minimum 80 diyelim)

Andromeda modelinin iskelet yapısı ve ayak uzatma desteğide çok dikaktimi çekti ürünü aldıktan sonra ayak uzatma aparatını sonradan harici alıp takabiliyormuşum ve uzun saatler kurgu yapan birisi olduğum için cidden aradığım bir özellik lakin gerçek hayatta ne kadar fazla ve egektif kullanırım buda hala kafamda soru işareti

Titanseat modelinin ayrıca müşteri hizmetlerinin çok çok iyi olması beni birazcık daha cezbeden bir konu Exvegada şikayet varda çözülmemiş once sorun ve atılan iddilar var. Aklım orjinal sitesi değilde hepsiburada üzerinden kendi sattıcılarında 13k ya throne almaya daha meyilli gibi ama andromeda hakkıdnada çokca olumlu yorum var

Sizin görüş ve düşünceleriniz nelerdir bu 3 modeli kullanan varsa yorum yapabilirler mi?

(Hawk Fab V4 ü çok düşündüm ama bilerek listeye eklemedim fab ın maksimum kilo sınırı benim ortalama kiloma çok yakın olduğu için riskli geldi ve bu listedeki diğer 3 modele göre oturak kısmı daha dar kalıyor)

Bu oyuncu koltuğu ne illet bişeyse işin içine girdin mi birdaha çıkılmıyor bende oyuncu koltuğu bakıyorum en son titanseat beast modelini alıcam sanırım sizin bütçe için bence throne daha iyi olur gibi. Ayriyetten hawk fame ve biraz bütçeyi yükseltirseniz hawk future modelini önerebilirim

Aynen usta ya vallahi illet birde benim ayak bileğidme kırıldı istesem bile hadi koçtaşdaki dandik birşeyi deneyip bile bir fiki
r edinemiyorum. Ustra fame e gerek yok onada bakmıştım, future da hiçbir türlü bütçem çıkmaz

hocam ankaradaysanız xdrive ı ve exvegayı deneyebilirsiniz ankarada bayileri var
titanseatde instagram hesabında media marktlara geldiğini söylemiş ama ben bulamadım

valla hocam bana da bissürü öneri geldi zio da bana mantıklı geldi kendim özelleştirebildiğim için bide arkadaşım xDrive 15li kumas versiyon kullanıyor ondanda mutluymus bazı arkadaslar hawk kullanıyor memnun bazısı değil gerçekten koltuk piyasası aklımı cok karıştırıyor benimde bel fıtığım var 86 kiloyum 1.82 boy hala karar veremedim

valla hocam bana da bissürü öneri geldi zio da bana mantıklı geldi kendim özelleştirebildiğim için bide arkadaşım xDrive 15li kumas versiyon kullanıyor ondanda mutluymus bazı arkadaslar hawk kullanıyor memnun bazısı değil gerçekten koltuk piyasası aklımı cok karıştırıyor benimde bel fıtığım var 86 kiloyum 1.82 boy hala karar veremedim
kanka bendede bel fıtığı var ben birde güreşçiyim benim bacaklar filanda büyük ben xdrive alırsam sadeec anka alırım oda en büyük diye bilerek 15 li filan eledim ben bütçeme uygun tek xdrive ve benim sığacağım tek xdrive anka çünkü xd zioları çok duydumda nedense bana güvensiz geldi

ziolarda iyi bu arada bi bak derim

Bu koltuk olayı çok can sıkıcı bir şey ya, uzun süre kullanmadan anlayamıyorsun sana uygun mu değil mi.. Başkası için çok iyi olan koltuk sana iyi gelmeyebiliyor vs. vs. Şu ana kadar aldığım koltuklar hep pişman etti. Şuan evde 2 tane kaliteli koltuk var ama ben file sırtlıklıya oturuyorum.

Son aldığım koltuk XDrive Tarsus Business'dı. Ondan bile memnun kalamadım.

kanka inceldeimde benlik değilelr yapıları filan beni kesmez
tercih meselesi tabi 1 ay önce bende çok araştırdım. zio aldım en son kodlarla vs 15k ya fulla artı full xl koltuk özelleştirip aldım. memnunum genel olarak. viscosu ayak uzatması vs herşeyi var senin boya xl gerek yok dahada ucuza gelir mantıken. ama exvegada da fena değil arkadaşıma aldık. memnun denemedim onu daha. zionun en güzelyanı bence oturma bölüünün süngeri irice olması. hawk veya diğerleri incecik tahta gibi sanki

Throne aldım bel desteğini ekstra para verip alıyosun ama bi işe yaramıyor bence kenara attim duruyor orada aldığımdan beri. Koltuğu gönderdiklerinde oturma kısmında küçük bi yırtık vardı birde yan kapakçıklarının 1-2. Vidası eksik gelmişti hemen yazdım müşteri hizmetlerine koltuk ve vidalar yan kapakçıklar haricinde birde özür olarak ücretsiz kolçak pedi yolladılar. Koltuktan da müşteri hizmetlerinden de memnunum tavsiye ederim kendi sitesinden aldım bu arada

Ben zio fabric deep black kullanıyorum Ergonomik bir ofis koltuğu bulup almanı öneririm yatarak değilde dik oturup kullanacaksan oyuncu koltuğu cidden rahat değil bana göre.
İlla oyuncu koltuğu alacaksan koltuk işide biraz kişiye bağlı söylediklerin ve benim zio dahil iyi modeller. Ölçülerine ve özelliklerine bak ayak uzatma - kolçakların kaç d olduğu -yarasa mekanizma falan. Genel olarak metal ayak ve class 4 amartisör var zaten 10k+ bandında ama yinede sor yoksa alma. bunun ölçüsü ve özellikleri iyi dediğini al. Almadan önce araştır kısa sürede çok bozulma kırılma olanı alma.

Bu arada iade olan yerden almanı öneririm Zio hazır stoktan alsan bile hiçbir şekilde iade almıyor o yüzden iyi karar ver zio alacaksan.

bende araştırıyorum yıllardır acı çekiyorum sandalyede oturarak aslında en önemli şey sağlığımız için, pahalı diye inat edip almıyordum ucuz ne kaldı ki... yapay zekaya falan sordum beast alma diyor throne al diyor birde utanmadan :D
Titanseat throne anthra modeline bakıyorum 11.5a vardı şuan o da kalmamış uyguna gören, kullanan, deneyen yorumlarda şenlendirirse seviniriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,268
Üyeler
196,922
Son üye
the_mind.gg
Geri