Vatan Teşhir Ürünü Alınır mı

Mağazaya göre değişiyor, aldığım mağaza şarj dahi ettirmedi evde kendim açıp çıkardım
Çok saçmaymış, ben anakart aldım sistemi hemen kuramayacağım için de sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim satın alım öncesi orada bir sisteme takıp denediler sağolsunlar.

vatanda teşhir ürünlerine nerden bakabilirim biriniz cevap verebilir mi

İkinclel gibi düşünün kelepir vermedikçe alınmaz.

Alınır Apple watch seri 10 aldım 204 döngü %99 pil sağlığı çıktı ekranı sensörü kayışı tertemiz 5 ay daha garantisi var demo moddan çıkarması zor değil.
Hocam bide eve mi getiriyorlar yoksa gidip ordan mi alıyoruz telefon ile siparişte

Hesapta para yokmuş yine alamadım para yükleyip öyle deneyecem. Neyse en azından ikna ettik telefonda satıyorlar mağazada ikna edememistim bedevi laneti tuttu yine
telefonda satın alıp mağaza teslimi istiyorum de sonra da şu mağazaki ürünü almak istiyorum de her türlü hazırlarlar ödeyip çıkarsın

telefonda satın alıp mağaza teslimi istiyorum de sonra da şu mağazaki ürünü almak istiyorum de her türlü hazırlarlar ödeyip çıkarsın
Valla mağaza bana uzak zaten ona rağmen cikip gittim birdaha gidip uğraşmam telefondan sipariş verecem isterse ağrıdan gelsin iade hakkı da varmış

Geri