bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,202
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dur bakalim birde orayi deneyeyim biraz kibar konuşup ikna ederim belkiVatanın telefonla sipariş hattı var orayı arayıp aldım
Dur bakalim birde orayi deneyeyim biraz kibar konuşup ikna ederim belkiVatanın telefonla sipariş hattı var orayı arayıp aldım
Çok saçmaymış, ben anakart aldım sistemi hemen kuramayacağım için de sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim satın alım öncesi orada bir sisteme takıp denediler sağolsunlar.Mağazaya göre değişiyor, aldığım mağaza şarj dahi ettirmedi evde kendim açıp çıkardım
O kadar heveslendim birde ya ulan bir isimde rast gitsinTelefonla aldım ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mağazaya göre değişiyor, aldığım mağaza şarj dahi ettirmedi evde kendim açıp çıkardım
Sitesine gir orda stokları eritiyoruz diye bir bbölüm var ordan bakarsinvatanda teşhir ürünlerine nerden bakabilirim biriniz cevap verebilir mi
Hocam bide eve mi getiriyorlar yoksa gidip ordan mi alıyoruz telefon ile siparişteAlınır Apple watch seri 10 aldım 204 döngü %99 pil sağlığı çıktı ekranı sensörü kayışı tertemiz 5 ay daha garantisi var demo moddan çıkarması zor değil.
Adrese söylemiştim kargo çıkmayınca tekrar arayıp mağaza teslime çevirdimHocam bide eve mi getiriyorlar yoksa gidip ordan mi alıyoruz telefon ile siparişte
vatanda teşhir ürünlerine nerden bakabilirim biriniz cevap verebilir mi
Hesapta para yokmuş yine alamadım para yükleyip öyle deneyecem. Neyse en azından ikna ettik telefonda satıyorlar mağazada ikna edememistim bedevi laneti tuttu yineAdrese söylemiştim kargo çıkmayınca tekrar arayıp mağaza teslime çevirdim
telefonda satın alıp mağaza teslimi istiyorum de sonra da şu mağazaki ürünü almak istiyorum de her türlü hazırlarlar ödeyip çıkarsınHesapta para yokmuş yine alamadım para yükleyip öyle deneyecem. Neyse en azından ikna ettik telefonda satıyorlar mağazada ikna edememistim bedevi laneti tuttu yine
Valla mağaza bana uzak zaten ona rağmen cikip gittim birdaha gidip uğraşmam telefondan sipariş verecem isterse ağrıdan gelsin iade hakkı da varmıştelefonda satın alıp mağaza teslimi istiyorum de sonra da şu mağazaki ürünü almak istiyorum de her türlü hazırlarlar ödeyip çıkarsın