Vatan Teşhir Ürünü Alınır mı

valla arafta kaldım ya koşa koşa gidip almak istiyorum. son sorum bu 4k ya gerçekten değer mi şansımı denemeye
Cevap vermeyi unutmuşum kusura bakma. Karar senin kendin düşün bence Fit 3 ucuz alıp deneyebilirsin ama kesinlikle özelliklerine bak neler yapabiliyor ne sunuyor diye Samsung'da diğer ürünlerde uygun fiyatta bence onlara yönelmen daha iyi özellik ve kullanış açısından gitmeden önce kesinlikle ara sor çünkü satılmış olsa bile sistemden hemen düşmüyor ya da aktarımda oluyor boşuna vakit kaybı olmasın senin için. Çoğu ürün alınabilecek fiyatta.

Çok ucuzsa alınabilir, alacağın ürünü git sor her şeyini anlatıyorlar genelde cihazı da doğrudan inceleyebiliyorsun cihazı görüp kararı kendin verirsin. Ben anakart aldım durumu çok iyi değildi ben mağazaya giderken sıfıra yakın gibi düşünmüştüm ama ikinci eldi direkt, yine de fiyatı ikinci elden ucuz diye ihtiyaç doğrultusunda aldım.
Şuan yoldayım gidiyorum. Elimde de sıfır bir sıvı sogutucu var onuda satma fikrim var vatan almazda bir bilgisayarcı bulurum diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cevap vermeyi unutmuşum kusura bakma. Karar senin kendin düşün bence Fit 3 ucuz alıp deneyebilirsin ama kesinlikle özelliklerine bak neler yapabiliyor ne sunuyor diye Samsung'da diğer ürünlerde uygun fiyatta bence onlara yönelmen daha iyi özellik ve kullanış açısından gitmeden önce kesinlikle ara sor çünkü satılmış olsa bile sistemden hemen düşmüyor ya da aktarımda oluyor boşuna vakit kaybı olmasın senin için. Çoğu ürün alınabilecek fiyatta.
Valla şuan yoldayım pek detaylı incelemedim benim burda sadece galaxy watch tek bu saat vardi

süpürgelerde çok ucuzmuş annem istiyordu telefonla arasak alabiliyormuyuz mağazaya gitmeden? birde demo telefon almak mantıklı mı tecrübesi olan varmı? şuan ki telefonum yurtdışı yedek olarak bir tanede demo alayım dedim fiyatı görünce :D

Alınır Apple watch seri 10 aldım 204 döngü %99 pil sağlığı çıktı ekranı sensörü kayışı tertemiz 5 ay daha garantisi var demo moddan çıkarması zor değil.

bir şey sorcam ekran kartlarında geçerli mi teşhir ürün olayı birde nasıl görebilirim?

süpürgelerde çok ucuzmuş annem istiyordu telefonla arasak alabiliyormuyuz mağazaya gitmeden? birde demo telefon almak mantıklı mı tecrübesi olan varmı? şuan ki telefonum yurtdışı yedek olarak bir tanede demo alayım dedim fiyatı görünce :D
Demo telefon genelde kozmetik olarak kötü olur pili de kötü olabilir onun dışında normal telefon, satarken yazılımı normale döndürürler.

Teşhir ürünlerini elden veriyorlar sadece, kusurları gör öyle al istiyorlar ama nadiren telefonla alabilenler vardı.

Geri