🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

ibanda hata varmış dün konuştum müşteri hizmetleri ile onlarda üste bildirmiş bir kaç gün bekleyin zaten ibanda hata var dediler bende klavye ve maus aldım

ibanda hata varmış dün konuştum müşteri hizmetleri ile onlarda üste bildirmiş bir kaç gün bekleyin zaten ibanda hata var dediler bende klavye ve maus aldım
3 gün oldu hala bekliyoruz bende iki gündür yazıyorum bana hatanın farkında olduklarını, ilgili ekibin ilgilendiğini be çözüleceği söylendi.

kulaklığı satın aldım 1 sn delay olayı var ama çok sıkıntı değil kulanımda test etemk için kendini dinle aktif ettim orda bile delay var

Casback başururken pdf faturamı yoksa fiziki faturayı çekip mi eklememiz gerekiyor.

Casback başururken pdf faturamı yoksa fiziki faturayı çekip mi eklememiz gerekiyor.
Ben PDF olarak yükledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu bayiniz kısmındaki olay ne posta kodu ve ülke seçin diyo ne demek istiyor burada?

siz yaptınız mı?_
Hocam başvurdunuz mu?

Benim Bulgaristan'da banka hesabım olduğu için denedim hocam yoksa tr ibanını başında bg olarak girerseniz tabii ki olmaz. Eğer yurt dışı banka hesabınız varsa satın alım ülkesi fark etmeksizin parayı alabiliyormuşuz tek fark para euro olarak yatar.
Hocam ne oldu başvurunuz onaylandı mı mail geldi mi

Geri