RTX 5070 Ekran Kartı Önerisi

Rtx 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum arkadaşlar bütçem 35 36 bin arası bu fiyata aklımda linkte paylaştığım asus prime 5070 var coil whine çıkmasından çok korkuyorum sizce coil whine sorunu yaşanmayan model varmıdır

İncehsp Msi 5070 gaming Trio oc 12 GB aldım, web sayfasında mouse hareketinde başlayan bir cw vardi.geçen hafta iade ettim.dun aynisindan amazondan bir tane daha sipariş ettim, yine aynı olursa iade edeceğim.kart çok sessiz o yüzden cw duyabiliyordum gece sessizlikte. Cw azdı sms gerek yok. Cikmayana kadar devam.2019 da aldığım 2060 da da sadece oyuna girince varmış onu da keşfettim:)

Gaming gecesini bekliycem arkadaşlar geçen hafta colorful igame beyaz 5070 34.999 a satılmış şu an ki fiyatı 39 bin sizce bu model nasıldır aynı fiyata düşerse alınabilir mi kalitesini hiç bilmiyorum colorful'un
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncehsp Msi 5070 gaming Trio oc 12 GB aldım, web sayfasında mouse hareketinde başlayan bir cw vardi.geçen hafta iade ettim.dun aynisindan amazondan bir tane daha sipariş ettim, yine aynı olursa iade edeceğim.kart çok sessiz o yüzden cw duyabiliyordum gece sessizlikte. Cw azdı sms gerek yok. Cikmayana kadar devam.2019 da aldığım 2060 da da sadece oyuna girince varmış onu da keşfettim:)
İadeyle ilgili sorun çıkardımı hocam incehesap bende farkedersem iade ederim zaten

Gaming gecesini bekliycem arkadaşlar geçen hafta colorful igame beyaz 5070 34.999 a satılmış şu an ki fiyatı 39 bin sizce bu model nasıldır aynı fiyata düşerse alınabilir mi kalitesini hiç bilmiyorum colorful'un

İadeyle ilgili sorun çıkardımı hocam incehesap bende farkedersem iade ederim zat
14 gün dolmadan iade için istekte bulundum, güzelce paketleyip geri gönderdim sorgu sual olmadan iade verdiler 2 gün içerisinde. Ürünü aldiginda her yerinde jelatinler var, onları sökme sadece kart yuvasına giren plastiği çıkart tak dene uymazsa sana geldiği gibi geri gonder hiç sorun yaşamazsınız. İncehsp 38000 taksitsiz almıştım, amazonda 40000 9 taksit, Amazon satıcılı aldım bu sefer, tavsiye ederim

14 gün dolmadan iade için istekte bulundum, güzelce paketleyip geri gönderdim sorgu sual olmadan iade verdiler 2 gün içerisinde. Ürünü aldiginda her yerinde jelatinler var, onları sökme sadece kart yuvasına giren plastiği çıkart tak dene uymazsa sana geldiği gibi geri gonder hiç sorun yaşamazsınız. İncehsp 38000 taksitsiz almıştım, amazonda 40000 9 taksit, Amazon satıcılı aldım bu sefer, tavsiye ederim

Ekler

• Screenshot_2026-05-25-22-08-37-589_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-05-25-22-08-37-589_com.android.chrome.webp
    85.9 KB · Hit: 15
hocam benim bahsettiğim orta seviye bir 5070 karttı, eğer giriş seviyesinden bahsetceksek 33-34k civarında 5070ler bulunuyor ve yine 13k fiyat farkı oluyor giriş seviyesi indirimli 5070 ti ile o aradaki 12-13k ya başka sağlam ekipmanlar alınır ama yinede siz bilirsiniz...
Yani? Giriş seviyesi modellerin soğutması başarısız falan da değil. Performans farkı da bariz. Adamın sistemi var zaten ekran kartını upgrade edecek 5060tidan 5070e geçmek gereksiz. 5070Ti çok daha geçilmesi mantıklı bir kart. Ben alacaksa en azından ucuzu alsın diye pny atıyorum zaten sen 39K'ya gaming trio öneriyorsun böyle çıkacaksa indirimde 5070Ti almaması daha saçma alacaksa en ucuzu alsın. Emoji atıyor bide xD

Son düzenleme:
3 bin TL fark verip prime yerine msi gaming trio almak daha iyi olurmu arkadaşlar soğutma sessizlik ve kalite olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri