❌İndirim Bitti! 7500 TL Nzxt C1200 1200w 80+ Gold 135mm Atx 3.1 Full Modüler Fanlı Beyaz Psu

ATX 3.0 da var ama ATX 3.1 de yok mu sanıyorsunuz beyler? ikisi de CWT üretimi.

Şahsen riske girmezdim çünkü itopya iade kabul etmez bu durumlarda uğraşır durursunuz.

dostum ksusursuz problem yaşanmayan ürün yoktur atx 3.0 satış için acele ile çıkarılan ürünler 3.1 ler yeni nesil ve dsaha stabil çalışıyor. 3.0 100 tane arıza çıakrsa 3.1 2 tane çıakrır

Sadece 2 adet Reddit post'u bulunuyor. Benim şu ana kadar aldırdığım kimsede ciddi bir coil whine çıkmadı. Hala da kullanıyorlar. ATX 3.0'da ne hikmetse çıktı.
Farkındaysan olay 2 adet reddit postu olması değil, adamlar konu içinde de çok fazla CW şikayeti var doğru mu diyorlar ve sordukları model de direkt 3.1. Ayrıca belirttiğim gibi yine CWT üretimi ve aynı platform, tam olarak farkı ne de bu model tamamen sorunsuz olsun?

Farkındaysan olay 2 adet reddit postu olması değil, adamlar konu içinde de çok fazla CW şikayeti var doğru mu diyorlar ve sordukları model de direkt 3.1. Ayrıca belirttiğim gibi yine CWT üretimi ve aynı platform, tam olarak farkı ne de bu model tamamen sorunsuz olsun?
farkını yazdım sana 3.1 ler uzun vadede test edilerek çıakrılan güç kaynakları

dostum atx 3.0 ekran akrtalrı çıkınca acele ile çıakrtılmaya çalışılan ürünler bu nedenle akımlarda problem yaşayanlar var 3.1 dah stabil çalışıyor
3.0 da çok az bile tam takılmazsa kablolarda erime olabilir
Onunla bir ilgisi yok. ATX 3.0 alan bir güç kaynağı zaten teorik olarak ATX 3.1'i rahatça alabiliyor özellikle böyle bir kalitedeyse. Bu arada kablo hiçbir zaman değişmedi. 12x6 denilen kablo 12VHWPR ile aynı. Ekran kartı portları değişti sadece.

dostum ksusursuz problem yaşanmayan ürün yoktur atx 3.0 satış için acele ile çıkarılan ürünler 3.1 ler yeni nesil ve dsaha stabil çalışıyor. 3.0 100 tane arıza çıakrsa 3.1 2 tane çıakrır
Peki atx 3.0 ın acele ile üretilen ürünler olduğu bilgisini tam olarak nereden edindin dostum? CWT üretim hattında mısın? yoksa arge ekibinde misin? yada satış departmanında mı çalışıyorsun? dünyanın en büyük PSU üreticilerinden CWT acele acele nzxt ye PSU yetiştirdi öyle mi? allah aşkına mantıklı şeyler yazın şu forumda, lütfen.

Onunla bir ilgisi yok. ATX 3.0 alan bir güç kaynağı zaten teorik olarak ATX 3.1'i rahatça alabiliyor özellikle böyle bir kalitedeyse. Bu arada kablo hiçbir zaman değişmedi. 12x6 denilen kablo 12VHWPR ile aynı. Ekran kartı portları değişti sadece.
size daha fazla açıklama yapmıcam almayın gidin 3.0 alın iyi akşamalr

Aynı platform değil. ATX 3.0 CSZ, ATX 3.1 CXT. Ki RM-X modellerinide CWT üretiyor. Muhtemelen sadece o modele özegü bir durum. Artık ne olduysa.

Çalışır neden çalışmasın. ENERMAX genel olarak fan eğrilerini sert ayarlıyor. Bir de Rev. III'de illaki fiyatına göre kısılmalarda mevcut.
hocam enermaxı iade ettim boştaki sesi rahatsız etti. şimdi ise o 7-9 arası en uygun sessizini arıyorum, bu konudakini 1-2 dakikayla kaçırdım.

Kampanyalı 9 lira olmuş:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri