❌İndirim Bitti! MSI Geforce RTX 5070 12g Inspıre 3x Oc Gddr7 Dlss 4 192 Bit Ekran Kartı 27999 TL

sepete ara ara atıp çıkartın bana şansa mı denk geldi bilmiyorum alabildim havale eft ile 28k ya
hayırlı olsun hocam . Senin sayende bende o malum ürünü almışdım 4 gün önce. Adını söylemicem sonra .... çalışanı diyorlar :D adamsın bunu görsem buda lazımdı bakalım. Ekran kartı şart değilde bi ram indirimi cok iyi olcak 2x32

dostlar birkaç haftadır takip ediyorum çok yoğun ilgimi alıyor aramızda forum işlerinden veteran varsa; böyle beş on değil de bir saat aralığında tükenmeyecek güzel fırsatlar çıkıyor mu hiç? Kaç kere oldu on dakika geçmiş başlıktan hiçbir şey alınmıyor bu iş hep böyle midir?

su kampanyayı kaçırmış olmam üzüyor kaç gündür 5070 bekliyordum alan arkadaşlara hayırlı olsun

dostlar birkaç haftadır takip ediyorum çok yoğun ilgimi alıyor aramızda forum işlerinden veteran varsa; böyle beş on değil de bir saat aralığında tükenmeyecek güzel fırsatlar çıkıyor mu hiç? Kaç kere oldu on dakika geçmiş başlıktan hiçbir şey alınmıyor bu iş hep böyle midir?
Maelesef cok hizli olmak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri