Asus Dual RTX 5070 Oc Vs MSI RTX 5070 Inspıre 3x

Sisteme genel bakarsak Asus olanı al geç. Hem kasa hem anakartı daha iyi, ekran kartı da iyi 5070 lerden sayılan bir kart, İnspire büyük ihtimalle daha iyidir ama çok önemli farklar olacağını zannetmiyorum.

Yani arkadaşlar haklı sisteme bakmadım sadece ekran kartında msi daha önde
sistem parçaları konusunda asus önde fiyat aynı çıkıyor ram 6000mhz ssd bildik marka lexsarda köteğil dir diye biliyorum asus ankart 2 m2 slota sahip sadece kasa+psu bir msı yada corsair gibi sağlammı bilmiyorum ama genel kullanıcı kaliteli diyor yavaş yavş kafamda taşlar yerine oturuyor
1779822025787.webp

inspire sff dir ona göre ama tabi dualle karşılaştırınca inspire alir

sistem parçaları konusunda asus önde fiyat aynı çıkıyor ram 6000mhz ssd bildik marka lexsarda köteğil dir diye biliyorum asus ankart 2 m2 slota sahip sadece kasa+psu bir msı yada corsair gibi sağlammı bilmiyorum ama genel kullanıcı kaliteli diyor yavaş yavş kafamda taşlar yerine oturuyor
Alıntıyı görüntüle
NZXT genel olarak saydığın iki markadan iyi bence, tabi farklı ürünlere göre kıyası değişir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu arada SSD olarak ucuz MLD yi seç kesinlikle, aradaki fiyat farkı ile bir tane daha 1TB alınır neredeyse 😀

RAMi de yükseltme kalsın stok olarak, piyasa düzelince istediğin şekilde yükseltirsin onu.

NZXT genel olarak saydığın iki markadan iyi bence, tabi farklı ürünlere göre kıyası değişir.

Bu arada SSD olarak ucuz MLD yi seç kesinlikle, aradaki fiyat farkı ile bir tane daha 1TB alınır neredeyse 😀
hocam her halde bahsettiğiniz ssd bu olmalı
1779825255141.webp

Merhaba iki hazır sistem arasında kaldım asus dual rtx 5070 oc vs msi rtx 5070 inspire 3x hangisi soğutma ve kalite olarak daha üstün sırf 3 fanlı diye msi olanı mı tercih etmeliyim yoksa asus dual olanı almak daha mı mantıklı hangisini almalıyım

Ram 32 yapıp işlemci 245kf yaparsak 66500 e geliyor mantıklı mı?

Yoksa 9 taksitle bu mu?

Yoksa 9 taksitle bu mu?

burda ekran kartı kısıtlamışsın bence ilk ekran kartına odaklan ram ilerde iyi bir fiyata bulunur ama ekran kartları hemen hemen aynı kulvarlarda satılıyor yinede kara senin

Bence dediğim şekilde al.
hocam gönlüm kafam kalbim o yönde ama cebimde akrep var :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,898
Son üye
Baryy