🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Mall of istanbul alan varmı yarın ona göre gideyim bişeyler varsa

Telefon kesinlikle almayın derim saat alınabilir ama sarj veya kordon çıkmıyor bazılarında ikiside olmuyor çok şanslıysanız kutu içeriği tam çıkar. Online yerine mağazadan alın kontrol ederek en mantıklısı o.

Telefon kesinlikle almayın derim saat alınabilir ama sarj veya kordon çıkmıyor bazılarında ikiside olmuyor çok şanslıysanız kutu içeriği tam çıkar. Online yerine mağazadan alın kontrol ederek en mantıklısı o.
Mesela önümde watch 7 alan arkadaştan şarj aleti çıkmadı, benim watch 5ten full kutu, forumda bazılarında kordon bile çıkmamış. Şans işi eğer imkanları varsa dediğiniz gibi görüp alsınlar

bende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.
Ben saat içerisinden ayarlar kısmından baktığımızda yazanı söyledim yukarıda bir arkadaşımız seri no ile kontrol ettiğinde bugün başladığını belirtmiş.

e çok iyi çok sevindim unutmazsam haftaya benimki geliyor bayram dolayı ertelendi kargom geldiğinde bende güncellerim inşallah seninki gibi olur garanti 2028 olması çok tatlı bir olay ama kaskoda şöyle bir şey var sen haşat etsende yine %70ini karşılıyor diye biliyorum
Benim de bayramdan dolayı ertelendi gelince ben de atacağım umarım iyi gelir ustam ikimize de

Gidince de kanser ediyorlar gibi hocam forumdan takip ettiğim kadar 😂 ben Ankara’da 2 Mağaza sordum da bozuk dediler

bugün sabah 10 da gittim. sanki dilenci gibi muamele gördüm. Sinirim tepemde eve dönüyorum. Satıcı ürünü getirene kadar 40 takla attı. Sonra getirdi kutuyu açtı içinden kordonsız saat ve sarj aleti çıktı. Bunlarda kordon sarj aleti olmaz dedi. Gözümle gördüğüm şeye yok diyor. Bunlar bozuk sarj almıyor, çalışsa biz size bırakmayız dedi. Dedim sarja tak göreyim. Dolabın içine sarja taktım diye bıraktı. 5 dk geçti bak çalışmıyo dedi. Dedim uzun süre sarj olmadıyaa biraz uzun sürer bekleyem. 15 dk daha bekledim. Bi kadına sordum kontrol eder misiniz diye. Bir baktım sarj aleti fişe takılı değil. Kadın taktı fişe. Ama benim kafa orda attı. Adamı dövesim geldi. Biz enayi miyiz bekliyoruz. Ürün almayı geçtim ***** yerine koyuyor beni. Birgün sıkıntı çıkacak ama bakalım ne zaman.
olay mersin vatanda mı oldu peki

Mesela önümde watch 7 alan arkadaştan şarj aleti çıkmadı, benim watch 5ten full kutu, forumda bazılarında kordon bile çıkmamış. Şans işi eğer imkanları varsa dediğiniz gibi görüp alsınlar
bendede şarj aleti çıkmadı ama yinede aldım kusursuzdu çünkü görsel olarak şarj aletini 400-500 TL'ye çözeriz çok dert değil açıkcası.

0850 222 56 56
0850 222 56 60
bu 2 numara doğru mu beyler vatanın ilkkez online sipariş vercem vatandan hatta ödeme işlemine geldik nolur nolmaz die kapattım ben 56 lı numarayla konuşuyodum kapatıp araştırırken 60lı numaradan vatan beni geri aradı şaşırdım.

Geri