🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

kağıt üstün de iyi duruyor fiyatı da iyi ama muhattap kim? en önemlisi bu. boşver manyetik falan aynı paraya reddragon fizz pro alın kafanız rahat olsun.

bir hata ettik aldık fiyatı ucuz diye siparişte iptal de yok iptal edecek kadar kötümü?

Alsam mı almasam mı emin olamadım firma yorumları çok kötü birde kapalı kutu ürün gelmezse uğraş dur

Ürün sapasağlam geliyor arkadaşlar, garantili bir durum olursa muhattab bulamayabilirsiniz. Olay bu

Ürün sapasağlam geliyor arkadaşlar, garantili bir durum olursa muhattab bulamayabilirsiniz. Olay bu
Bir kaç yerde daha önceden kutusu açılmış ürün gönderdiklerini yazmışlar hala karar veremedim

1500 TL'nizi kumara harcamak istiyorsanız değer bu tür ucuz manyetiklerde sorun yaşama ihtimaliniz biraz yüksek mekaniklere göre.
Şu an o klavyeden yazıyorum. Havit KB904L de kullandım. Benzer kasa Gamepower ve Howl75'e göre kasası, tuş hissiyatı daha iyi. Havit KB904L o plastik kasası ve pürüzlü keycapsleri çok ses yapıyor. Ona göre sessiz. Tek sıkıntı kablosu bence Havit KB904L göre kötü, yay sesi çıkabiliyor (hızlı yazıyorsanız) ve tuşları renk geçirmiyor.

Bence klavye ihtiyacınız varsa bu fiyata iyi ürün. Büyük ihtimalle stokları bitsin de salalım kafasına girmişler bu ürünü. Siteyi yenilemek yerine, yeniden markalaşma da yapabilirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen batar gider bir kaç aya paranızı da alamazsınız
Sanmıyorum ya sattıkları bazı müzik ürünlerinden köşeleri dönüyorlardır. Hepsiburada, Trendyol vb. satış yapıyorlar. Zaten o 3-4 markayı tekeline alınca para kazanmama ihtimalin yok. Creative ses kartlarını falan satıyorlar. Ama site güveni konusunda hak veriyorum, alacaksanız ona göre alın.

Yazılar fotoğradaki gibi çince mi
Enter ve sol shift tamamen Çince yazıyor. Bazı tuşlarda ise Çince bir şeyler yazıyor.

Bu arada keycaps, switchleri için de alabilirsiniz. Yani kasasını sevmiyorsanız o taraf için de kullanılabilir. Keycapslerinin yumuşak hissi güzel. İçinde de Dareu'nun ürettiği siyah switch var.

Sürücüsünü de bırakayım:

1779829374673.webp

Şu an o klavyeden yazıyorum. Havit KB904L de kullandım. Benzer kasa Gamepower ve Howl75'e göre kasası, tuş hissiyatı daha iyi. Havit KB904L o plastik kasası ve pürüzlü keycapsleri çok ses yapıyor. Ona göre sessiz. Tek sıkıntı kablosu bence Havit KB904L göre kötü, yay sesi çıkabiliyor (hızlı yazıyorsanız) ve tuşları renk geçirmiyor.

Bence klavye ihtiyacınız varsa bu fiyata iyi ürün. Büyük ihtimalle stokları bitsin de salalım kafasına girmişler bu ürünü. Siteyi yenilemek yerine, yeniden markalaşma da yapabilirler.

Sanmıyorum ya sattıkları bazı müzik ürünlerinden köşeleri dönüyorlardır. Hepsiburada, Trendyol vb. satış yapıyorlar. Zaten o 3-4 markayı tekeline alınca para kazanmama ihtimalin yok. Creative ses kartlarını falan satıyorlar. Ama site güveni konusunda hak veriyorum, alacaksanız ona göre alın.

Enter ve sol shift tamamen Çince yazıyor. Bazı tuşlarda ise Çince bir şeyler yazıyor.

Bu arada keycaps, switchleri için de alabilirsiniz. Yani kasasını sevmiyorsanız o taraf için de kullanılabilir. Keycapslerinin yumuşak hissi güzel. İçinde de Dareu'nun ürettiği siyah switch var.

Sürücüsünü de bırakayım:

Alıntıyı görüntüle
Switchleri yağlı mı? Pürüz hissediliyor mu? Sesi nasıl tok, clacky, clicky vs

beyler sipariş ettikte siparişlerde bir şey gözükmüyor bilgiler sms ile gelicek dedi birşeyde gelmedi dolandirilmayiz demi

Yedek aldım 1 tane siyah rengini kullanıyorum baya memnunum klavye güzel bana çok rahat geldiği tekrar aldım. Bu fiyat bedava aldığımın yanında bana 2024'de 83 dolara gelmiş

"Stokları eritelim de elden çıksın, uğraşmayalım" düşüncesi için fazla ucuz gibi duruyor. Acaba sorunlu olan ürünleri mi gönderecekler, sitelerinde iade butonu (evet, yıl 2026) olmayışı da almaya el vardırmıyor ama ben de deniyorum bakalım. Satış sonrası destek ya da garanti beklentisi olmadan, en azından ürün sağlam çıksın temennisiyle aldık.

Bir YouTube kanalı incelemiş ama snaptab yok demiş kullanan varsa güncelleme ile geldi mi ona göre alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri