Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Havit giriş seviyesini ellerinden almış durumda. Hatta bu seviyede bile H2039BG ve H2002BG varken, şu tarz durumlarda daha çok müşteri odaklı olmalıları lazım. İsimleri iyi anılmadığından, bu tarz durumlarda direkt ped yollamak bu kullanıcıları marka özelinde daha ılımlı tutacaktır. Bizim esnaf saçma sapan kampanyalar veya Tiktok, Instagram'daki masama bakın diye video çeken tiplere para dağıtana kadar bunlara para ayırsalar hiç sorun yaşamayacaklar. Oradan alan adam zaten en ucuz ürünü alıyor ve bir daha da bulaşmıyor. Forumlarda gezen kitleleri bir türlü kendilerine çekemediler.

ara garantiyi durumu anlat fotoğraf falan isterse mail yoluyla atarsın yeni pad yollarlar belki yok derlerse garantiye yolla ücret çıkarıyorlar internetten hafızalı pad alırsın evrenselse tabi
Ürünü servise çağırdılar şikayet varda konu açtım

Havit giriş seviyesini ellerinden almış durumda. Hatta bu seviyede bile H2039BG ve H2002BG varken, şu tarz durumlarda daha çok müşteri odaklı olmalıları lazım. İsimleri iyi anılmadığından, bu tarz durumlarda direkt ped yollamak bu kullanıcıları marka özelinde daha ılımlı tutacaktır. Bizim esnaf saçma sapan kampanyalar veya Tiktok, Instagram'daki masama bakın diye video çeken tiplere para dağıtana kadar bunlara para ayırsalar hiç sorun yaşamayacaklar. Oradan alan adam zaten en ucuz ürünü alıyor ve bir daha da bulaşmıyor. Forumlarda gezen kitleleri bir türlü kendilerine çekemediler.
Ürünü servise çağırdılar şuan için yarın kargolayacam

Ekler

• 1778850840772.webp
    1778850840772.webp
    57.8 KB · Hit: 11
alalı ortalama 8 ay oldu ,aynı problem bendede mevcut.
Son 1 2 aydır o tarz bir yırtık var , beni rahatsız etmiyor kullanıyorum. Sonrasında sonucu paylaşabilirsen harikıa olur

Son 1 2 aydır o tarz bir yırtık var , beni rahatsız etmiyor kullanıyorum. Sonrasında sonucu paylaşabilirsen harikıa olur
Hocam şikayet vardan post açtım arıza kaydı oluşturdum
Aslında bazen 30sn de açılması sorun değil şarja tak çıkarla açarsın geri ama pedin sökülmesi şu yönden sorun benim için
yaz geliyor kulaklığın süngeri o teri çekerse koku yapar ıslak ıslak kalır biraz tiksindirici bi durum oluşur zaten dikebilincek bişey olsa dikerim uğraşmak istemiyorum çünkü gerçekden bunlar beni uğraştırıyor
Kargoladım kulaklığı dün velası kelam sonucu beklicem paylaşırım genel olarak bildiri ile

İnceleme sürevi başlatmışlar İncehesap sms attı

Ürünün kulaklık pedini değiştirmişler yollamışlar ücret talep etmediler

Aynısı bende de oldu orada dikiş kullanmamış firma sağolsun. yapıştırma yapmış, kasanın üstüne koyunca ordan gelen sıcak hava yapışkan maddeyi çözüyor. Garantiyle uğraşamadım böyle kullanıoyurm daha sonra uyumlu bir pad takacağım.

Adamsın , benimde yırtılıyor duruma göre yapabilirim
Aynısı bende de oldu orada dikiş kullanmamış firma sağolsun. yapıştırma yapmış, kasanın üstüne koyunca ordan gelen sıcak hava yapışkan maddeyi çözüyor. Garantiyle uğraşamadım böyle kullanıoyurm daha sonra uyumlu bir pad takacağım.
Arkadaşlar emin değilim ama firmadan ped isteyince galiba fiyat çekiyorlar. Garanti içindeyken onarım talebinde bulunursanız değişirler büyük olasılıkla

Arkadaşlar emin değilim ama firmadan ped isteyince galiba fiyat çekiyorlar. Garanti içindeyken onarım talebinde bulunursanız değişirler büyük olasılıkla
Bende yollayacam ya , basma tuşuna şuan 10 15 saniye basılı tutunca açılıyor

sendede 10 15 saniye basılı tutunca mı açılıyor hocam ? , ben alalı 9 ay oldu ortalama yeni yeni yapmaya başladı
Hocam sendeki gene iyi bende bazen herzaman değil 30sn basılı tutunca açılıyor bende lansmanda ilk 1200tl ye çıktığında aldım.
30sn basılı tutarken anlık çek bırak yaptınmı tuşa sıofırdan 30sn tutmak gereiyor bazen bende sende nasıl bilmiyorum.
Ama bu sendeki 15sn ve bendeki 30sn den şu şekilde kurtulabilirsin kulaklık kapalıyken pc başında şarj kablosuna veya şarj adaptörüyle şarja tak ve açma tuşuna basılı tut 3sn de açılıyor açılıncada şarjdan çekersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri