Yardım Hangisi Mouse Almak Mantıklı?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Bütçe
9999
Genelde Valorant Csgo Lol Oynuyorum
1-)

1779913239735.webp

2-)

1779913262371.webp

3-)

1779913282712.webp

4-)

1779913329943.webp

5-)

1779913366349.webp

Ben viper v3 pro kullanıyorum inanılmaz memnunum. Normalde razer sevmem ama bu baya iyi

Kesinlikle wraightten bi şey almamalısın. Logitech ya da Razer ikisinde de çok memnun olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle wraightten bi şey almamalısın. Logitech ya da Razer ikisinde de çok memnun olacağını düşünüyorum.
Neden wraithden bir şey almamalıyız çok merak ettim :kekw:

G Pro X Superlight 2 ve Viper V3 Pro tepedir. Bu ikisinden birini seç konforu , hafifliği , tutuşu hangisi rahat gelirse.

Ben G Pro X Superlight 2 ve Viper V3 Pro'yu Mediamarktta denedim ikisi de top seviye özellik kıyasına gerek yok ama GPX2 kesinlikle daha hafif konforlu ve iyiydi. Ben mesela bir daha Razer mouse almam tıklama hissi nedense Logitech gibi değil

Belki de tüketici olarak kendine saygısı vardır adamın.
Kendi bir sorun yaşamışsa yaşamıştır buda wraithden kesinlikle hiçbirzaman alışveriş yapılmaz demek değil 4 tane ürün aldım hiçbirindede sorun yaşamadım kısmen marka diye aldığım razer gibi ürünlerde daha çok sorunlarla karşılaştım.

Kendi bir sorun yaşamışsa yaşamıştır buda wraithden kesinlikle hiçbirzaman alışveriş yapılmaz demek değil 4 tane ürün aldım hiçbirindede sorun yaşamadım kısmen marka diye aldığım razer gibi ürünlerde daha çok sorunlarla karşılaştım.
İnsanların wraith eleştirilerinin altında sadece alışverişteki memnuniyetsizlik yatmıyor.(Tüketici hakları kanununa aykırı iade politikası) Tüketici bilinçleri yatıyor. Kanuna aykırı şekilde uygulanmaya çalışılan şirket politikası hedef alınıyor. Yoksa birçok farklı markanın ürününü ülkeye sokuyorlar. Bence tüketicilerin kanını emmedikleri sürece bu tip firmalar artmalı.

Bende wraith'den alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım. Ama bilinçli tüketici olmak gerekli. Tüketici olarak haklarını bilip savunmak önemli. Bugün sessiz kalırsanız wraith yürür, yarın gaming.gen, meyer, amazon vs hepsi ürünlerinin altına aynı şeyi yazar.

Apt.l denen amerikan halkı bile bizim milletten kat kat daha fazla tüketici bilincine sahiptir. Hakkınızı yedirmeyin olay bu sadece. O yüzden wraith'e tepki gösterenlerin yanındayım.

GPX2 Modellerinde düz 2 2C ve Dex Modelleri Var Aralarındaki Farklar Neler Boyut Mu Farklı Bişey mi Mantıklı Olan Hangisi GPX2 mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri