Iphone 17 Pro Renk Önerisi ve iPhone 13 Den Geçmek

byHero

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar selamlar iphone 13 den iphone 17 pro ve 16 pro arasında kaldım renk olarakta 17 proda mavi ve gümüş
16 pro n.titanyum ve siyah

ben 13 - 16 pro naturel - 17 pro turuncu geçişi yaptm zamanında. turuncu iyidr

Kamera ihtiyacın yoksa düz 17 her işini görür.

İşte reis günlük hayatta kullanıcam oyun oynamicam çok bide çizilme muhabbeti varmış o canımı sıktı
Boşver, her telefona derler. Önemli olan kullanış, tak ekran camını kılıfını, özen göster bitti. Birde benim gıcık kaptığım insanlar gibi ekran tarafını masaya dönül koyma. Anlamadım arkadaş, arkadaki marka logosumu göstermeye çalışıyorlar yoksa bildirim fln gelirse gözükmesin diye mi😂

Kamera ihtiyacın yoksa düz 17 her işini görür.
Biraz var kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşver, her telefona derler. Önemli olan kullanış, tak ekran camını kılıfını, özen göster bitti. Birde benim gıcık kaptığım insanlar gibi ekran tarafını masaya dönül koyma. Anlamadım arkadaş, arkadaki marka logosumu göstermeye çalışıyorlar yoksa bildirim fln gelirse gözükmesin diye mi😂
Hahahaahh kanka yok ya gösterişle işimiz yok sadece o çizilme muhabbetti sıkıntı internette görselleri sızdırılmış mide bulandırıcı bişey

17 Pro Gümüş, ağzının tadını bilenlerin tercihi. 15 Pro Max kullanıyorum, aşırı aşırı memnunum, boş masraf olarak görmesem direkt geçeceğim kombindir :D

ben yapıyorm kanka SD:FSD
o arka 16 pro olduğu 17 pro olduğu belli olacak hele şmdi turuncu tek son modelde olduğu için

ben yapıyorm kanka SD:FSD
o arka 16 pro olduğu 17 pro olduğu belli olacak hele şmdi turuncu tek son modelde olduğu için
İşte model de kafamı karıştırıypr 16 pro mükemmel 17 pro da mükemmel kafam aşırı karışık

Arkadaşlar selamlar iphone 13 den iphone 17 pro ve 16 pro arasında kaldım renk olarakta 17 proda mavi ve gümüş
16 pro n.titanyum ve siyah
turuncu bok gibi bir renk neyini seviyorlar anlamıyorum gümüş alınır arkadaş gümüş kullanıyor arada ben bakiyom güzel de duruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri