❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

Kilodan dolayı İkea Markus önerdiler ancak kolçakları çok kötü diye almadım 180 boy 115KG konudaki koltuk nasıl olur? İşim gereği 8-10 saat PC başındayım

Kilodan dolayı İkea Markus önerdiler ancak kolçakları çok kötü diye almadım 180 boy 115KG konudaki koltuk nasıl olur? İşim gereği 8-10 saat PC başındayım
185 135kg diyor hocam ama günde 10 saat oturmaya göre hesaplanmıyor o değerler mekanizma 4 5 sene sonra değişmek isteyebilir bu senaryoda o da çok normaldir

185 135kg diyor hocam ama günde 10 saat oturmaya göre hesaplanmıyor o değerler mekanizma 4 5 sene sonra değişmek isteyebilir bu senaryoda o da çok normaldir
4-5 sene yeterli bir süre, şuan 12-13 senelik ARO marka bir koltuğum var fileli, artık tahtaya oturuyorum 😅

4-5 sene yeterli bir süre, şuan 12-13 senelik ARO marka bir koltuğum var fileli, artık tahtaya oturuyorum 😅
O bile senin mekanizmayı ne kadar zorladığına göre değişir ben çok salınarak mekanizma kırmışlığım var bağdaş kurup oturuyordum önceden 2 kere mekanizma kırdım çok eski bir koltuğumda ama şimdi genelde dik oturuyorum tık yok mekanizma da 😀

ya beyler ben sandalye de oturuyorum senelerdir. Bilmiyorum bunu alsam çok fark ettirir mi :D

bende almayı düşünüyorum bilindiklik olarak zio ve bunun arasında kaldım zio 11 bin olmasina ragmen kotu yorumlar xdrivedan daha fazla bundada bir kac olumsuz yorum gordum o yuzden biraz cekiniyorum gercekten objektif bi yorum yapabilecek arkadaslar varsa cok isime yarar simdiden tesekkurler

bende almayı düşünüyorum bilindiklik olarak zio ve bunun arasında kaldım zio 11 bin olmasina ragmen kotu yorumlar xdrivedan daha fazla bundada bir kac olumsuz yorum gordum o yuzden biraz cekiniyorum gercekten objektif bi yorum yapabilecek arkadaslar varsa cok isime yarar simdiden tesekkurler
Ben xdrive daha eski diye biliyorum koltuk işinde hatta ilk bile olabilir

Ben xdrive daha eski diye biliyorum koltuk işinde hatta ilk bile olabilir
onu biliyorum ama nedense 15 bin altindaki nerdeyse butun koltuklarin olumsuz yorumlari olumlulardan daha fazla bu nedir? allah askina bizde insaniz her seyi bilgisayara bastik para kalmadi 10 bin liralik koltuk bile kotuyse biz direkt cope atalim her seyi

Bu Konudaki ürün arkadaşımda var gidince bi oturdum güzel ürün ama arkadaş alalı 1-2 ay oldu, uzun vadede ne olur bilemiyorum.

Geri