SELAMÜN ALEYKÜM
Kulak içi güzel Bluetooth kulaklık önerisi verebilirmisiniz.kaliteli olsun müzik dinlemek için.
Hocam attığım huawei ile ne farkı var bu buds core nin![]()
Samsung Galaxy Buds Core Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Galaxy Buds Core Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam attığım huawei ile ne farkı var bu buds core nin
Bu modeli değil de eskiden Huawei 4i kullaniyordum alalı 5 yıl olmuştur hala calisiyor herhangi bir kulaktan düşme vb olmadı.Hocam huawei'i almayı düşünüyorum kulaktan düşme gibi bir problemi var mı alan bilgisi olan yazabilir mi
hocam arkadasım ıcın acmıstım konuyu ben kullanmıyorum.ama eskıden lenovonun sılıkonlu kulak ıcı bır modelını kullanıyordum konforda sılıkonku daha ıyı fakat yanlıs hatırlamıyorsam bıraz kulakta kalınca ve terleyınce ufakdan duser gıbı oluyordu.Hocam huawei'i almayı düşünüyorum kulaktan düşme gibi bir problemi var mı alan bilgisi olan yazabilir mi
Biraz daha baktımda xiaomi redmi buds 6 alıcam gibihocam arkadasım ıcın acmıstım konuyu ben kullanmıyorum.ama eskıden lenovonun sılıkonlu kulak ıcı bır modelını kullanıyordum konforda sılıkonku daha ıyı fakat yanlıs hatırlamıyorsam bıraz kulakta kalınca ve terleyınce ufakdan duser gıbı oluyordu.
Biraz daha baktımda xiaomi redmi buds 6 alıcam gibiBu modeli değil de eskiden Huawei 4i kullaniyordum alalı 5 yıl olmuştur hala calisiyor herhangi bir kulaktan düşme vb olmadı.