7k Bütçe Sistem Önerisi

Yarma knk bilgisayar müh. Olan bir adam böyle bir konuya dahil bile olmaz. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden laf atman osurtu. Ömründe görmediğin sistem leri topladım 2 el piyasasını bildiğim için adama ufak sistem toplayarak oyun oynaması için sistem önerdim sen onu bile yapmadan insanların bütçesini düşünmeden narsis tavırlarını tatmin etmek için boş bir yorum yapmışsın adama. Bence konuşmaya gerek bile duymuyorum , umarım büyürsün.
2026 yilinda 7k gibi bir butce ile PC dizilmez cunku. 1-2 ay daha para biriktirip adam gibi bir PC almasini demek yerine komik komik sistemler oneriyorsunuz.

Uzatmaya degmeyecek belli. O dedigin sistem 7k dan pahali bu arada , arkadas 7k demis ama senin bahsettigin sistem 10k civari tutuyor monitor olmadan. iyi gunler
Öyle bir fırsatı olsa zaten konu açmazdı . beliki boktan bir Üni den mezun olmuşsun ki ne okuduğunu anlama kabiliyetin bile yok. Önüne gelene belge vermemek lazım

Öyle bir fırsatı olsa zaten konu açmazdı . beliki boktan bir Üni den mezun olmuşsun ki ne okuduğunu anlama kabiliyetin bile yok. Önüne gelene belge vermemek lazım
Sen laf mi atmis oldun simdi ? cevap veremeyince boyle oluyor tabi :ROFLMAO: hayatta boyle devam et vasifsiz eleman

Yarma knk bilgisayar müh. Olan bir adam böyle bir konuya dahil bile olmaz. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden laf atman osurtu. Ömrün de görmediğin sistem leri topladım 2 el piyasasını bildiğim için adama ufak sistem toplayarak oyun oynaması için sistem önerdim sen onu bile yapmadan insanların bütçesini düşünmeden narsis tavırlarını tatmin etmek için boş bir yorum yapmışsın adama. Bence konuşmaya gerek bile duymuyorum , umarım büyürsün.
BİRİNCİSİ DUYAR KASAN YOK
TERBİYESİZLİK YAPAN VAR

İkincisi senin bu ukalaca yorumundan önce konuya dahil olabilseydik
büyük ihtimalle bir çoğumuz
bu fiyat aralığında bir ürün çok tatmin etmeyebilir gibisinden yorum yapacaktık ama senin bu değerlendirmeyi alaycı ve ukalaca bir şekilde yapman konudan uzaklaşmamıza sebep oldu

al sana bir video
1080p full ayarlarda inanılmaz değerler değil ama süründüren değerler de değil
en azından full ayarları biraz yarılasan biraz daha artar fps değerleri

seni beni memnun etmeyebilir
günümüz şartları için elbetteki düşük bir ürün gamı ve değer
ama düşük bütçede bu kadarı da ideal ki
bahsettiği fiyata bu işlemci ekran kartı ikilisinin olduğu sistem alınabilir
hatta rx570 le bile alınabilir
belki 500 tl daha fazla verip daha iyi bir sistem almasına zorlayabiliriz

BOŞ YAPMIŞSINIZ
GELEN ELEŞTİRİLERE KARŞILIK 4-5 KAT ASTAR ATTIKTAN SONRA SIVAMAYA GEÇMİŞSİNİZ

BİRİNCİSİ DUYAR KASAN YOK
TERBİYESİZLİK YAPAN VAR

İkincisi senin bu ukalaca yorumundan önce konuya dahil olabilseydik
büyük ihtimalle bir çoğumuz
bu fiyat aralığında bir ürün çok tatmin etmeyebilir gibisinden yorum yapacaktık ama senin bu değerlendirmeyi alaycı ve ukalaca bir şekilde yapman konudan uzaklaşmamıza sebep oldu

al sana bir video
1080p full ayarlarda inanılmaz değerler değil ama süründüren değerler de değil
en azından full ayarları biraz yarılasan biraz daha artar fps değerleri

seni beni memnun etmeyebilir
günümüz şartları için elbetteki düşük bir ürün gamı ve değer
ama düşük bütçede bu kadarı da ideal ki
bahsettiği fiyata bu işlemci ekran kartı ikilisinin olduğu sistem alınabilir
hatta rx570 le bile alınabilir
belki 500 tl daha fazla verip daha iyi bir sistem almasına zorlayabiliriz

BOŞ YAPMIŞSINIZ
GELEN ELEŞTİRİLERE KARŞILIK 4-5 KAT ASTAR ATTIKTAN SONRA SIVAMAYA GEÇMİŞSİNİZ
2500tl gpu
1500-2000tl işlemci ve stok fan
1500-2000tl anakart
2000tl ssd
1500-3000tl ram

Param güvende hizmet bedeli de ekleyin buna. Tekrarsan soruyorum size , 7k ya bu dediğiniz sistemler kurulmazken ben mi daha mantıklı yazıyorum siz mi ? Daha monitor ve ekipmanlar ile güç kaynağı ve kasa dahil değil bu fiyata. Hayır gerçekten bende mi sorun var artık anlayamıyorum. Daha fazla yazmayacağım bu konuya , iyi forumlar

Cevap tarzı hoş değil ama maalesef gerçek bu. Sıfır ürünler için bütçe imkansız ama 2. el fiyatlarına ne demeli ? adam 3 yıllık ekran kartına 10k diyor
hoşafı çıkmış işlemciye 3k yazıyor, adam akıllı fiyat yazanlarında karşısına ilk kan emiciler çıkıyor direk ürünleri alıyor sonra 2 katına yine sarı siteye koyuyor. bu bütçe ile işin zor kardeşim.

2500tl gpu
1500-2000tl işlemci ve stok fan
1500-2000tl anakart
2000tl ssd
1500-3000tl ram

Param güvende hizmet bedeli de ekleyin buna. Tekrarsan soruyorum size , 7k ya bu dediğiniz sistemler kurulmazken ben mi daha mantıklı yazıyorum siz mi ? Daha monitor ve ekipmanlar ile güç kaynağı ve kasa dahil değil bu fiyata. Hayır gerçekten bende mi sorun var artık anlayamıyorum. Daha fazla yazmayacağım bu konuya , iyi forumlar
SEVGİLİ UKALA ŞAHIS

HANİ BİZLER SIFIR SİSTEM ALMAYA KALKTIĞIMIZ ZAMAN VEYA TEK TEK ÜRÜNLERLE SIFIR ÜRÜNLER ALMAYA ÇALIŞAN OLDUĞUNDA
HAZIR SİSTEM AL DİYORUZ YA DAHA UCUZA GELİR DİYE

İşte burada da tek tek perakende hesapladığından daha ucuza 2. el hazır sistem bulunabiliyor

ayrıca
7000 tl bütçe ayıran birine bir 1000 tl daha zorlatılabilir mesela belki
8000 yapabilir illaki bulunur

Yani konuşularak çözüm üretilebilir
konuşulup alternatif sunulmasına rağmen belki sonuç ta alınmayabilir

bazen bazı konularda bizler de çok saçma postlarda sert tepkiler veriyoruz post sahiplerine
ama sizin oluşturuğunuz algı tamamen kişinin geliri üzerinden dalga geçmek algısı

SEVGİLİ UKALA ŞAHIS

HANİ BİZLER SIFIR SİSTEM ALMAYA KALKTIĞIMIZ ZAMAN VEYA TEK TEK ÜRÜNLERLE SIFIR ÜRÜNLER ALMAYA ÇALIŞAN OLDUĞUNDA

İşte burada da tek tek perakende hesapladığından daha ucuza 2. el hazır sistem bulunabiliyor

ayrıca

bazen bazı konularda bizler de çok saçma postlarda sert tepkiler veriyoruz post sahiplerine
ama sizin oluşturuğunuz algı tamamen kişinin geliri üzerinden dalga geçmek algısı
Topla hadi , topla ve beni yanılt link atara ve toplar iseniz 8k altına, özür dileyecegim hepinizden tek tek. Beni yanıltın lütfen. bak 7k da demiyorum 8k ya , özür dileyecek misin eğer sen toplayamaz isen ?

Son düzenleme:
SEVGİLİ UKALA ŞAHIS

ayrıca

ekran karti 2500tl

islemci ve fan 1200tl

anakart 1800tl

Ram 1500tl

Kasa ve psu 1800tl

SSD 1900tl

10700tl + param guvende komisyonu na geliyor ve ben en ucuz parcalari sectim. Basindan beri bunu demek istiyorum ve sizin aksinize gidip tek tek hepsinin linkini paylasiyorum. Varsayimda bulunup burada beni haksiz cikarmaya calismak yerine basta boyle linkler ile gelseniz ben zaten konuyu uzatmazdim. Bunun daha monitor ve ekipmanlari da var tabi ama sistem dedigi icin sadece bunlari saydim

hocam hala anlamak istemiyorsunuz sanırsam

ben şimdi 7500f alıyorum 6k
anakart alıyorum 5k
ram alıyorum 11k
506 ti alıyorum 28k
1 tb ssd alıyorum 7k
psu kasa alıyorum 5k

perakendede bunları topladığımda 62 yapıyor ya

ama hazır sistem olarak 55-56 ya alabiliyorum ya

işte ikinci el pazarında da
tek tek en ince aytıntısına kadar araştırırsan bazen ciddi uygun fiyata sitem yakalayabiliyorken
bazen yukarıda bahsettiğim mantıkta tek kişiden hazır sistem de alabilyorsun

ayrıca ne dedim

7k bütçesi olan birine 10-15k aralığında bütçe oluştur demek zor olabilir
ama sen 1 k daha bütçe yükselt dersin
ikinci el siteden 8-9k aralığındaki ikinci eli de pazarlıkla 8k ya düşürürsün

mesela ortak noktada buluşursun

BUNLARIN HİÇBİRİ OLMADI DİYELİM

YİNEDE SİZİN DALGACI TAVRINIZI HAKLI ÇIKARMIYOR

Komiklik olsun
ortam yumuşatan espiri olsun
konuya espirili yaklaştım tarzı bir tavır değil tavrınız

dalga geçer gibi tavrınız var