Hayır orada da görünmüyor.Profile girdiğinizde siparişlerim kısmında gözükmüyor mu? Bende gözüküyor.
Hayır orada da görünmüyor.Profile girdiğinizde siparişlerim kısmında gözükmüyor mu? Bende gözüküyor.
Bende siparişin onaylandığına dair mail ve sms de var, çok ilginç. Karttan ödemeyi bir kontrol edin isterseniz.Hayır orada da görünmüyor.İnsan bi otomatik mail sistemi felan girer.
27 mayısta sipariş vermiştim karttan çekmiş sms ve mail yok bendede. sen hangi gün sipariş verdin hocamBende siparişin onaylandığına dair mail ve sms de var, çok ilginç. Karttan ödemeyi bir kontrol edin isterseniz.
27 mayısta sipariş vermiştim karttan çekmiş sms ve mail yok bendede. sen hangi gün sipariş verdin hocam
nası yani kurban bayramından kapalıdır hocam yarın yada salı kargolanır ürünleriniz anlamadım nası dolandırıldıkbirader kac gün oldu bala mesaj bildirim dahi yok dolandirildik resmen iptalde edemiyoruz
Çok doğru söyledin. Biraz da mecburiyetten sipariş oluşturduk. Cidden P.tesi oldu bende hala ne bir bildirim var ne bir mesaj. Adam dolandırıcı değilse bile böyle bir hizmet olamaz. Mail attım ona bile dönüş yok. En güzeli bu siteyi hiç kullanmamak. Bize de ders oldu.50 kere dedik şu siteden alışveriş yapmayın. Dinlemeyip bu şekilde mağdur oluyorsunuz. Zaten ürünle ilgili bir problem olsa çöpe atacaksınız da neyse ya ben artık bu siteyi görünce yorum yapmayacağım. Konudaki mesajların %50'si uyarmış halen herkes bildiğini okuyor. Bu kadar kişi boşa uyardı sizleri.