🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Ekler

• 80904.webp
    80904.webp
    69 KB · Hit: 86
Sipariş veren bir arkadaşımın siparişi iptal edilmiş, benim siparişimde bir problem yok şuanlık

birader kac gün oldu bala mesaj bildirim dahi yok dolandirildik resmen iptalde edemiyoruz

50 kere dedik şu siteden alışveriş yapmayın. Dinlemeyip bu şekilde mağdur oluyorsunuz. Zaten ürünle ilgili bir problem olsa çöpe atacaksınız da neyse ya ben artık bu siteyi görünce yorum yapmayacağım. Konudaki mesajların %50'si uyarmış halen herkes bildiğini okuyor. Bu kadar kişi boşa uyardı sizleri.

50 kere dedik şu siteden alışveriş yapmayın. Dinlemeyip bu şekilde mağdur oluyorsunuz. Zaten ürünle ilgili bir problem olsa çöpe atacaksınız da neyse ya ben artık bu siteyi görünce yorum yapmayacağım. Konudaki mesajların %50'si uyarmış halen herkes bildiğini okuyor. Bu kadar kişi boşa uyardı sizleri.
Çok doğru söyledin. Biraz da mecburiyetten sipariş oluşturduk. Cidden P.tesi oldu bende hala ne bir bildirim var ne bir mesaj. Adam dolandırıcı değilse bile böyle bir hizmet olamaz. Mail attım ona bile dönüş yok. En güzeli bu siteyi hiç kullanmamak. Bize de ders oldu.

Siparişinizi mail atarak iptal edebilirsiniz, geçmişte bu şekilde işlem yapmıştım.

Geri