Oyun Dinar Güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
13
merhabalar valorant vp satın alacağım bugüne kadar pindirim üzerinden alım yapıyordum sitelere bakarken ''Oyun Dinar'' adında bi site gördüm orda vp ler çok ucuz
piyasanın en ucuzu olarak bilinen pindirimde bile 2925 vp 800tl iken oyun dinar da 500 tl sizce neden bu kadar ucuz güvenilir mi alışveriş yapılır mı?
Ekran görüntüsü 2026-05-29 230650.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-29 230752.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-29 230734.webp

siteyi bilmiyorum ama dediğiniz gibi "piyasanın en ucuzu olarak bilinen pindirimde bile 2925 vp 800tl iken oyun dinar da 500 tl " ise dolandırıcıdır hocam

siteyi bilmiyorum ama dediğiniz gibi "piyasanın en ucuzu olarak bilinen pindirimde bile 2925 vp 800tl iken oyun dinar da 500 tl " ise dolandırıcıdır hocam
Çok sağolun teşekkür ederim internette hiç bu konu ile ilgili forum görmedim şikayet var sitesinde ise herkes PUBG hakkında konuşmuş.

Çok sağolun teşekkür ederim internette hiç bu konu ile ilgili forum görmedim şikayet var sitesinde ise herkes PUBG hakkında konuşmuş.
hocam bu tarz siteler şöyle siz mesela gördünüz aldınız sizin gibi 50 kişi alıyor adam sonra siteyi kapatıp başka isimle site açıyor sizde giden parayla kalıyorsunuz

hocam bu tarz siteler şöyle siz mesela gördünüz aldınız sizin gibi 50 kişi alıyor adam sonra siteyi kapatıp başka isimle site açıyor sizde giden parayla kalıyorsunuz
doğrudur pindirimden şaşmayalım biz teşekkürler hocam

Geri