🔥İndirim Arctic Mx7 8gr Kargo Dahil 530 TL Jumbum...

Acer Nitro 5 için uygun mu veya başka bir öneriniz var mı

Fiyat güzel alabilir gibi. Yine de bence termal macunu 1 kere en iyisini almak lazım. 4g bir termal macunu en fazla kullanımda bile en az 15-20 kere kullanılıyor. En kötü ihtimalle 3 ayda bir değiştirilse ki minimum 6 ay olması lazım. Ona rağmen 4 buçuk yıl dayanıyor. Bu yüzden ha 400TL vermişsin ha 700TL. 658TL ye Noctua NT-H1 alıp kafayı rahata almak en iyisi gibi.

6 ayda bir termal macun değiştirmek nedir. En uyduruk termal macun 3-5 sene sorunsuz durur işlemci ve ekran kartında.

Mesaj Kasma / Spam Mesajlar
7800x3d ve 4070ti super kart için ve laptop için kullanacağım.Hepsi için uygun olur mu?
uygundur kesinlikle sıvı metal düşünebilirsin ama yine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat güzel alabilir gibi. Yine de bence termal macunu 1 kere en iyisini almak lazım. 4g bir termal macunu en fazla kullanımda bile en az 15-20 kere kullanılıyor. En kötü ihtimalle 3 ayda bir değiştirilse ki minimum 6 ay olması lazım. Ona rağmen 4 buçuk yıl dayanıyor. Bu yüzden ha 400TL vermişsin ha 700TL. 658TL ye Noctua NT-H1 alıp kafayı rahata almak en iyisi gibi.
Kesinlikle dandikleri gidiyor 1 2 yıl sonra

6 ayda bir termal macun değiştirmek nedir. En uyduruk termal macun 3-5 sene sorunsuz durur işlemci ve ekran kartında.
Kesinlikle katılıyorum sıvı metal bile düşünülebilir

mx6 yı bu fiyatlara almıştım ...
Ne zaman ama o önemli

Benim 3050 li acer nitro da kullandığım mx4 macun kenarda duruyor da sanırım artık iş görmez dimi?

uygundur kesinlikle sıvı metal düşünebilirsin ama yine

Kesinlikle dandikleri gidiyor 1 2 yıl sonra

Kesinlikle katılıyorum sıvı metal bile düşünülebilir

Ne zaman ama o önemli
1 2 ay fln oldu

Bu siteden anladığım mx7 daha iyi gibi

Geri