Umutsuzdu Umutlar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Teşekkür ederim çok sağolun.
Termal pad daha iyi olur laptop için. Heilos v2'ye bakabilirsin memnun kaldığım bir ürün.Acer Nitro 5 için uygun mu veya başka bir öneriniz var mı
Termal pad almayı bende düşünüyorum fakat önerdiğiniz ürün gibi veya formdaki başlıklardan da baktığım ürünlerin stokları olmuyor maalesefTermal pad daha iyi olur laptop için. Heilos v2'ye bakabilirsin memnun kaldığım bir ürün.
uygundur kesinlikle sıvı metal düşünebilirsin ama yine7800x3d ve 4070ti super kart için ve laptop için kullanacağım.Hepsi için uygun olur mu?
Kesinlikle dandikleri gidiyor 1 2 yıl sonraFiyat güzel alabilir gibi. Yine de bence termal macunu 1 kere en iyisini almak lazım. 4g bir termal macunu en fazla kullanımda bile en az 15-20 kere kullanılıyor. En kötü ihtimalle 3 ayda bir değiştirilse ki minimum 6 ay olması lazım. Ona rağmen 4 buçuk yıl dayanıyor. Bu yüzden ha 400TL vermişsin ha 700TL. 658TL ye Noctua NT-H1 alıp kafayı rahata almak en iyisi gibi.
Kesinlikle katılıyorum sıvı metal bile düşünülebilir6 ayda bir termal macun değiştirmek nedir. En uyduruk termal macun 3-5 sene sorunsuz durur işlemci ve ekran kartında.
Ne zaman ama o önemlimx6 yı bu fiyatlara almıştım ...
1 2 ay fln olduuygundur kesinlikle sıvı metal düşünebilirsin ama yine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle dandikleri gidiyor 1 2 yıl sonra
Kesinlikle katılıyorum sıvı metal bile düşünülebilir
Ne zaman ama o önemli
Bu siteden anladığım mx7 daha iyi gibiFiyat güzel alabilir gibi. Yine de bence termal macunu 1 kere en iyisini almak lazım. 4g bir termal macunu en fazla kullanımda bile en az 15-20 kere kullanılıyor. En kötü ihtimalle 3 ayda bir değiştirilse ki minimum 6 ay olması lazım. Ona rağmen 4 buçuk yıl dayanıyor. Bu yüzden ha 400TL vermişsin ha 700TL. 658TL ye Noctua NT-H1 alıp kafayı rahata almak en iyisi gibi.