19 Yaşında Üniversiteye Başlamak Geç mi?

25 falan olsa yaş eksenli motivasyon yapılır da 19 yaşında üniversiteye başlamanın geç olacağı sonucuna nasıl vardın? Liseyi okumadan direkt geçiş var da sen mi kaçırdın?

Lise normalinde zaten 18de bitmiyormu bu sene bitirmen lazımdı ayrıca 1 buçuk sene erken yazılmak ne demek 1 olmasın o yada 2 dir yani 2 de olsa bu sene 18 olmazsınki zaten 2 sene nasıl erken gitcen bence çok normal gibi okumanın yaşıda yok üni sınavlarına ömrü bitmiş yaşlı dedeler bile giriyor😄 ama 1 senede erken başladığın için bu sene bi yer kazanabilirdin gidebilirdin avantajı kullanabilirdin yani liseyi bitirir bitirmezde üniye kazanan giden olurmu yada sırf bi üni okıyım diyemidir gidende çok başarılı değilse bilmem ben 16 abimde senin gibi 1 sene erken başladı 18 bu senede üni işi yattı yok

Lise normalinde zaten 18de bitmiyormu bu sene bitirmen lazımdı ayrıca 1 buçuk sene erken yazılmak ne demek 1 olmasın o yada 2 dir yani 2 de olsa bu sene 18 olmazsınki zaten 2 sene nasıl erken gitcen bence çok normal gibi okumanın yaşıda yok üni sınavlarına ömrü bitmiş yaşlı dedeler bile giriyor😄 ama 1 senede erken başladığın için bu sene bi yer kazanabilirdin gidebilirdin avantajı kullanabilirdin yani liseyi bitirir bitirmezde üniye kazanan giden olurmu yada sırf bi üni okıyım diyemidir gidende çok başarılı değilse bilmem ben 16 abimde senin gibi 1 sene erken başladı 18 bu senede üni işi yattı yok
hocam yanlış yazmışım 1 yıl erken yazıldım diyecektim karışmış ŞUAN 18.5 yaşındayım ve 2. mezuna girecem aynı sınıfta olduğum elemanlar 20 yaşında ondan 1.5 yaş küçüğüm dedim :D

Arkadaşlar 2. Mezun senem olacak. Okula 1 yıl erken yazılmıştım, şuan 18 yaşındayım ama 2027 yksde 19 olacağım. İlk 5k MF hedefim var ve onun için 1 yıl daha mezuna bırakma kararı aldım. Bu senede hem düzenli olarak ders çalışıp hemde İngilizce öğrenerek en azından kayıp 1 yılı dil hazırlıkta ingilizce sınavlarını geçerek telafi etmeye çalışacam. Sizce 19 yaşında üniversiteye başlamak geç midir?

Ertelenen her şey bitmiştir. Gerisi gelmez. Bu hayatta işler böyle yürür. Uzak kaldığınız her şeyi unutursunuz. Bu gün başaramadığınızı yarın başarabileceğinizin garantisi yok. Üstelik yaş ilerledikçe öğrenme yeteneğiniz azalır.

Başarılar dilerim.

Arkadaşlar 2. Mezun senem olacak. Okula 1 yıl erken yazılmıştım, şuan 18 yaşındayım ama 2027 yksde 19 olacağım. İlk 5k MF hedefim var ve onun için 1 yıl daha mezuna bırakma kararı aldım. Bu senede hem düzenli olarak ders çalışıp hemde İngilizce öğrenerek en azından kayıp 1 yılı dil hazırlıkta ingilizce sınavlarını geçerek telafi etmeye çalışacam. Sizce 19 yaşında üniversiteye başlamak geç midir?
kayıp olan 1 yılın yok neden böyle düşünüyorsun ingilizcen çok çok çok kötü değilse bence ingilizcede çalışma direkt yks ye hazırlan birde illa 5k diye tutturma belki 10k gelecek belki 30k her bir seviye de illaki seveceğin bir şey karşına çıkar tabi ki hedefin yüksek olsun ama bence kendini şartlama ek olarak off day vermemezlik yapma sonuç olarak sende insansin ilk başlarda istersen 1 gün belirle o gün full off kal veya yardım gün çalış yarım gün off ver arkadaşların seni dışarıya çağırdığında erkenden yapman gerekenleri yap bitir başlarda 6 saat civarı falan çalışman yeter ama sonlara doğru sana kalmış arttırabilirsin tabi ki bu senin gün içindeki yaptıklarına ettiklerine bağlı olarak değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri