Sistem Siparişi Verdim H.O Mu G.O Mu ?

Ana amacım çok üst düzey hikayeli oyunlar oynamak değil daha çok fps oyunlarında cs2 valorant overwatch gibi , 400fpsten yüksek sabit alıyor olmak

yukarıda aynı yorumu bir kere daha yazmıştım tekrar yazayım , ben esporcuyum ve tek derdim rekabetçi oyunlar .
O zaman konu açman saçma :). İnsanlar düşüncelerini yazıyor. Yüksek toplamışsın kısaca.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Monitör de de 500hz bakıyorsun sanırım. N11 güvenilir site.

Ana amacım çok üst düzey hikayeli oyunlar oynamak değil daha çok fps oyunlarında cs2 valorant overwatch gibi , 400fpsten yüksek sabit alıyor olmak

yukarıda aynı yorumu bir kere daha yazmıştım tekrar yazayım , ben esporcuyum ve tek derdim rekabetçi oyunlar .
Espor oynuyorsan niye 32 gb ramde diretiyorsun 16 yeter. Ekran kartını 16 gb vramli alırsın ramide sonra yükseltirsin

O zaman konu açman saçma :). İnsanlar düşüncelerini yazıyor. Yüksek toplamışsın kısaca.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Monitör de de 500hz bakıyorsun sanırım. N11 güvenilir site.
2tbilgisayar satıcısı sorun çıkar mı bilgin var mı

G.O K.O

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Hepiniz çok kötü yorumlar yazmışsınız ancak ramler + ekran kartı ( diyelim ki 16gb aldım ) + işlemci zaten en ucuz 65bin TL ediyor geri kalan PSU ANAKART SIVI SOĞUTUCU SSD VE KASAYI nasıl alacağım 10bintlye çok merak ediyorum , tamamen boş yapmışsınız
Dostum rekabetçi oynayacagim diyorsun gidip 7800x3d alip 32gb ram alıyorsun zaten gerek yok 3D-Vccache olan bir işlemci de ram fazla etki etmez performansta. Her ne olursa olsun bu sisteme 75 verilmez "ben valorant oynuycam" diye gidip kötü bir karta yüksek ücret vermek mantıklı mı? Gerçekçi olalım

Hepiniz çok kötü yorumlar yazmışsınız ancak ramler + ekran kartı ( diyelim ki 16gb aldım ) + işlemci zaten en ucuz 65bin TL ediyor geri kalan PSU ANAKART SIVI SOĞUTUCU SSD VE KASAYI nasıl alacağım 10bintlye çok merak ediyorum , tamamen boş yapmışsınız
Ben 75e 5070li topladım

Dostlar yeterli olduğunu düşünüyorum arkadaş gayet memnun umarım kararından pişman olmaz hayırlı olsun hocam iyi oyunlar

Birader sürekli aynı şeyi demişsin.

"Ana amacım çok üst düzey hikayeli oyunlar oynamak değil daha çok fps oyunlarında cs2 valorant overwatch gibi , 400fpsten yüksek sabit alıyor olmak"

Burda diğer arkadaşların bahsettiği şey sistemim f/p olmayışı. Yani aynı fiyata daha iyileri varken kötü olanı alıp kendinizi böyle avutmaya çalışmak çok saçma. Şimdiden yeni sisteminiz hayırlı olsun ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Bu sistemi 75.000TL ye aldım , ramlerin CL30 u maalesef yoktu ama bu da iş görür diye düşündüm, Anakart giriş seviyesi ancak çok kötü değil diye biliyorum ,
sizin görüşleriniz neler ? SİPARİŞİ İPTAL Mİ ETSEM
bu fiyata 8gb 5060ti çok çok kötü 9060xt 7500f satılıyordu 56 ya zaten

Dostlar yeterli olduğunu düşünüyorum arkadaş gayet memnun umarım kararından pişman olmaz hayırlı olsun hocam iyi oyunlar
Olay memnun olmak değil ki? Son nesil ekran kartına sahip ve 7800X3D gibi çok güçlü bir işlemciye sahip bir bilgisayar satın almış. Tabii ki memnun olacak. Olay burada bu parçaları pahalıya almış olması. Yani sırf memnun olmak için fiyatını asla hak etmeyen bir şey satın almayı normalleştirmek asla normal değil.

Birader sürekli aynı şeyi demişsin.

"Ana amacım çok üst düzey hikayeli oyunlar oynamak değil daha çok fps oyunlarında cs2 valorant overwatch gibi , 400fpsten yüksek sabit alıyor olmak"

Burda diğer arkadaşların bahsettiği şey sistemim f/p olmayışı. Yani aynı fiyata daha iyileri varken kötü olanı alıp kendinizi böyle avutmaya çalışmak çok saçma. Şimdiden yeni sisteminiz hayırlı olsun ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
çok doğru açıklamışsınız insanlar alışverişi yaptıktan sonra mantıklı yorum gelince bazı "Bilmeyen" arkadaşlarında alta yazı yazmasıyla bazı şeylere gözü kör kesiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

usta bu nasıl kafa yapısı eğer çok hoşuna gidiyorsa ekranlı sıvı soğutma ramı 24 yapalım 0 parçalarla gel benim dükkana ben sana 12 taksit vereyim sistemi 95 den madem bu da örnek olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri