Yardım Japonya'dan Ne Alınır ( Arkadaşım Gidiyor )

eger cin aktarmali donuyorsa dronelar sorun oluyor diye biliyorum.

bir de vergi iadesi yapilan buyuk teknoloji magazalarinda iphone stogu yok diye duymustum

Bütçeniz varsa m8 yerine direkt pocket 4 creator combo almanızı tavsiye ederim. Telefonu tak çıkar uğraşmaya değmez bence aradaki farka. Seneye bende nasipse gideceğim Japonya'ya. Saat merakınız varsa japon saatleri TR kıyasla çok uygundur.
O zaman telefon + pocket 4 combo almam mantıklı gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eger cin aktarmali donuyorsa dronelar sorun oluyor diye biliyorum.

bir de vergi iadesi yapilan buyuk teknoloji magazalarinda iphone stogu yok diye duymustum
Bununla ilgili bilgi sahibi iseniz biraz daha detay verme şansınız var mıdır?

PC donanımları baktırma boşuna zaman kaybetmesin Japonya'da çok pahalı

PC donanımları baktırma boşuna zaman kaybetmesin Japonya'da çok pahalı
Evet evet onu şimdi bir arkadaşım söyledi dediğiniz gibi teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz varsa m8 yerine direkt pocket 4 creator combo almanızı tavsiye ederim. Telefonu tak çıkar uğraşmaya değmez bence aradaki farka. Seneye bende nasipse gideceğim Japonya'ya. Saat merakınız varsa japon saatleri TR kıyasla çok uygundur.
TR fiyatı ile japon fiyatı arasında pocket kısmında çok büyük bir rakam farkı yokmuş 36.000 TL bandında TRde alınabilir. 32.500 TL japon fiyatı biraz sorgulattı bende

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Ben teleskop siparişi verdim. Zwo s30 ilgi alanına göre ne istiyorsan muhtemelen yarı fiyatinadir.

Merhaba en yakın arkadaşım 30 haziranda japonyaya 9 günlük tatil için gidiyor.
17 pro max için ona 60.000 TL gibi bir rakam verdim. 1 fiziki sim 1 e-sim olan lacivert renginden alıcak. Fatura vs bütün bilgilerini de yanında olucak şekilde bana teslim edicek.
Telefon dışında başka ne getirebilirim? Türkiye rakamları ile arasında uçurum olan ne gibi cihazlar veya ürünler vardır? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Dji Osmo Mobile 8 ve dji mikrofon olarak düşündüm diğer alternatifler olarak.
japonya = figür bence odanda sergilemek için birkaç figür alsın sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,181
Üyeler
196,911
Son üye
mengurun
Geri