Dfs Bilgisayar Pttawm

Arkadaşlar adamlar 2 tane sipariş hazırlatıp kargoya vermiyor ki yüzlerce kişi vermiştir sipariş onları da anlamak lazım bugüne yetişmemiştir muhtemelen yarın kargoya verilir sabredin

Bayram tatili boyunca gelen siparişler düzenlenip kargolanacaktır. Yarın veya yarından sonra verilir kargoya, Dfs 2 günlük satıcı değil

pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan
Siparişi bayramda vermişsin zaten. Birikmiştir o arada. 3 iş günü içinde kargoya verilir genelde.

Bende DFS Bilgisayardan alışveriş yapacağım . Bana çok güvenilir geldi . Her yerde görüyorum ve değerlendirmelere bakarsak %95 oranla falan başarılı . DFS ile amazondan sipariş daha iyi olacağını düşünyorum . Pttavm yavaş kalabilir bu durumda sıkıntı etme ve birazcık sabretmelisin bence .

pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan
Reis 9700x niye almadın :)

7800x3d oyunlarda daha iyi değil mi?
L3 önbellek isteyen oyunlarda daha iyi ama 9700x de orda 800 fps alıyor 7800x3d de 900 fps alsın yani önemi yok o kadar bana sorarsan 9700x daha iyi bir genel işlemci

L3 önbellek isteyen oyunlarda daha iyi ama 9700x de orda 800 fps alıyor 7800x3d de 900 fps alsın yani önemi yok o kadar bana sorarsan 9700x daha iyi bir genel işlemci
Son zamanlarda ikisini neredeyse aynı fiyattan satıyorlar. Ve x3d olduğundan %1 değerlerin genelde daha yüksek oluyor. Oyun odaklı alacaksan 9700x yine güzel ama aynı fiyatta her türlü 7800x3d alınır.

Son zamanlarda ikisini neredeyse aynı fiyattan satıyorlar. Ve x3d olduğundan %1 değerlerin genelde daha yüksek oluyor. Oyun odaklı alacaksan 9700x yine güzel ama aynı fiyatta her türlü 7800x3d alınır.
valla o da kesin değil bir sürü test videosu izledim oyundan oyuna çok değişiyor %1 lowlarda bazısında 9700xin %1 lowu daha iyi ve 7800x3d fabrika sınırlı çıktığı için 9700x e +200mhz verip ram tımınglerini sıkınca 7800x3d ye çok yaklaşıyor l3önbellek seven oyunlarda da geri kalan herşeyde 9700x daha üstün zaten ama tak çalıştır uğraşma düşüncesinde bir insan için 7800x3d daha iyi

valla o da kesin değil bir sürü test videosu izledim oyundan oyuna çok değişiyor %1 lowlarda bazısında 9700xin %1 lowu daha iyi ve 7800x3d fabrika sınırlı çıktığı için 9700x e +200mhz verip ram tımınglerini sıkınca 7800x3d ye çok yaklaşıyor l3önbellek seven oyunlarda da geri kalan herşeyde 9700x daha üstün zaten ama tak çalıştır uğraşma düşüncesinde bir insan için 7800x3d daha iyi

kendime almadım alt komşuma aldık arkadaşım ikna edemedim valoda yüksek fps alacakmış
Tamam kanka nasıl dersen

Verildi mi kargoya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri