Sistem Bitti Önerileriniz İçin Çok ama Çok Teşekkür Ederim.

Sabıkalı bios ilk defa duydum hocam :D
Asrock anakartlar Bios sorunu sebebiyle x3d cpu katili olarak geçiyor. Biliyorum seninki Sapphire ama Asrock biosu kullanıyor. Güvenli bios update imkanın varken riske girmeye değmez.

Flash bios yaparak cpu takmadan bios güncelleyebilirsin.

Asrock anakartlar Bios sorunu sebebiyle x3d cpu katili olarak geçiyor. Biliyorum seninki Sapphire ama Asrock biosu kullanıyor. Güvenli bios update imkanın varken riske girmeye değmez.

Flash bios yaparak cpu takmadan bios güncelleyebilirsin.
Hocam sistemi direkt açtıktan sonra güncelleme yapsam bir sıkıntı olur mu ?

Hocam sistemi direkt açtıktan sonra güncelleme yapsam bir sıkıntı olur mu ?
Sistemi kurmadan önce bios update yapmak her zaman daha iyidir. Bu arada Sapphire’ın Asrock biosunu kullandığını burada forumda okumuştum %100 doğru bilgi gibi söylemiş bulundum ama gene de dediğimi yapmanın sana bir zararı olmaz. Aksine büyük faydası olur, Ramler daha kararlı çalışır ve daha akıcı bir kurulum süreci yaşarsın

Sistemi kurmadan önce bios update yapmak her zaman daha iyidir. Bu arada Sapphire’ın Asrock biosunu kullandığını burada forumda okumuştum %100 doğru bilgi gibi söylemiş bulundum ama gene de dediğimi yapmanın sana bir zararı olmaz. Aksine büyük faydası olur, Ramler daha kararlı çalışır ve daha akıcı bir kurulum süreci yaşarsın
Hocam ben şimdi ilk defa montaj yapacağım için biraz acemiyim bu konuda sistemi komple kurup sistemi açtıktan sonra flaş ile Bios güncellemesi yapsam çok mu şey kayıp ederim acaba montaj bölünürse yanlış bir şeylerde yapabilirim

Hocam ben şimdi ilk defa montaj yapacağım için biraz acemiyim bu konuda sistemi komple kurup sistemi açtıktan sonra flaş ile Bios güncellemesi yapsam çok mu şey kayıp ederim acaba montaj bölünürse yanlış bir şeylerde yapabilirim

Şu şekilde yapabilirsin ama yok ben dümdüz kurup yapacağım dersen de sana kalmış.

Anakarta psudan 24 pin kablo takıp, USB’yi flash bios soketine takacaksın ve tuşa basacaksın başka bir şey yapmana gerek yok

Arkadaşlar merhabalar bu sistemde bana parça tavsiyesinde bulunan ve elinden geldiğince bilgi sahibi yardımcı olan yardımcı olmak isteyen herkese gönülden teşekkürlerimi iletiyorum öncelikle şimdi sistem parçalarını aşağı kısma paylaşıyorum. Sistem hakkında yorumlarınızı aşağıya bekliyorum. Herkese iyi forumlar iyi günler şimdiden
İşlemci;Ryzen 7 78003xd
Ekran kartı: Sapphire 9070xt Beyaz ekran kartı
Kasa: MSI MAG PANO 100R PZ WHİTE
Psu: Lian Li SX850P 850W 80+Platinum ATX POWER SUPPLY
Sıvı Soğutma: ASUS PRİME LC 360 ARGB 360MM
Anakart: Sapphıre Anakart B850A WİFİ7 52123-11-40G
SSD: Samsung 990 t 2tb m2 ssd
Ram: Twinmos 16x2 32 gb CL46
Ramleri İlerleyen zamanda güncellemek istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum...
Hayırlı olsun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sabıkalı bios ilk defa duydum hocam :D
Asrocklar başlarda x3D işlemcileri yakıyordu saçma bir durumda bios update ile düzeltildiği söylendi sabıkadan kastı o arkadaşın

Hayırlı olsun hocam

Asrocklar başlarda x3D işlemcileri yakıyordu saçma bir durumda bios update ile düzeltildiği söylendi sabıkadan kastı o arkadaşın
Hocam o durum tamamen çözüldü demi ? işlemci yakma muhabbeti ?

Hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlere nasip olur inşallah ama imzadaki parçalara baktığım zaman daha iyisi var gibi zaten ama :D

Ekran kartlarımız aynıymış hocam güzel mi ekran kartı
10 ay oldu ben memnunum bir problem yaşamadım. Ama Uv yapmanı öneririm daha serin ve optimize çalışması için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri