Ön lisans olarak gir. Ben ortaöğretimin önlisanstan fazla atama aldığını hatırlamıyorum. Önlisans mezunu hizmetli aranıyor örneğin.Liseyi elektrik elektronik okudum üniversiteyi sağlık kurumları işletmeciliği okudum. Bu sene mezun olucam ama çok kararsızım bir ders bırakıp ortaogretim mi girsem yoksa mezun olup önlisans kpssmi?
bende öyle düşünüyorum hocam eğer atanamazsam diğer kpss'de önlisans olacağım zaten.Bir ders bırakıp orta öğretimden girmek çok daha mantıklı bence. Ardından ön lisansı bitirmek de öyle tabi
Orta öğretim kpss de genel olarak çok daha alım olan kadrolar açılabiliyor ancak elektrik elektronik özelinde bilmiyorum malesef.
ama hocam benim bölümümün atamasi yok önlisansdaÖn lisans olarak gir. Ben ortaöğretimin önlisanstan fazla atama aldığını hatırlamıyorum. Önlisans mezunu hizmetli aranıyor örneğin.
liseden hizmetli veya tekniker olarak girmeyi deneyebilirsin ama en az 80 üzeri, garantilemek için 85 ve üzeri almak lazımLiseyi elektrik elektronik okudum üniversiteyi sağlık kurumları işletmeciliği okudum. Bu sene mezun olucam ama çok kararsızım bir ders bırakıp ortaogretim mi girsem yoksa mezun olup önlisans kpssmi?
bende öyle düşünüyorum hocam eğer atanamazsam diğer kpss'de önlisans olacağım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama hocam benim bölümümün atamasi yok önlisansda
onlar çok yüksek kapatıyor hocamBölüm olması şart değil. KPSS'de herhangi bir önlisans bölümünden atama isteyen kod vardır. Bununla tercih yaparsın.
Çok yükseği tanımlar mısın? Kendi bölümün olsa bile 85 puan altı atama için garanti değil.onlar çok yüksek kapatıyor hocam
egitimailesi.com