🔥İndirim Raijintek Cratos Gen5 850 W 5.186tl Peşin Fiyatına 4 Taksit

Ses sorunu neden var? iç bileşenler düşük yükte dahi serin kalamadığı için (aynı enermaxlar gibi) PSU sürekli fan açıyor ve fan curve de iyi ayarlanmadığı için ses problemi oluyor. Ayrıca şunu da belirteyim üreticilerin dahi söylemediği yükten bağımsız olarak iç bileşenler ısınınca bu tarz PSU lar max RPM fan açıyor. Sözde %40 a kadar 0db olan 1350W DFX de dahi bu sorun var 100-150W yükte ara ara Max RPM çalışıyor fan.

Olayın temeli buyken "soğutamama problemi yok çarpıtma" diyorsan al kullan dostum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cuma günü aynı paraya core reactor II VE satıldı, fan konusunda çok daha iyi bir model asla üzmez.

5.5K verip de enermax ın raijintek in saçmalıklarıyla uğraşma yada 5K civarına 2.elde 1 yılını doldurmamış ürünlere bak. PSU öyle çabuk bozulan bir bileşen değil
Hadi ilk yazdığın paragrafın saçmalığından bahsetmiyorum bile bu psunun iç bileşenleri xpg'den (onun da konusunu ben açtım) zaten daha kaliteli. Coil whine'lı nasıl kullanıldığı belli olmayan 2. el psu öneriyorsun insanlara. 2. el psuyu 2. el sistemlerde bile kullanmıyor kimse.

ic bilesenler sicak falan degil, +500w total sistem tdp oyun oynarken psu halen arkadan soguk hava ufluyor ayrica durup dururken fan acma olayi yukarda da denildigi gibi full noctua sisteminiz falan yoksa sesini duymazsiniz bile, arada 1-2 hizlanip normale donuyor ben 1 aydan uzun vakittir duymadim bile o sesi cunku her zaman yaptigi bir sey degil, bu fiyata daha iyi alternatif varsa alin ama ben aldigim vakitte en guvenilir psu buydu ve yaklasik 8 aydir sorunsuz kullaniyorum daha iyisi de olamazdi herhalde.

meraktan bi kupon kullanayım dedim indirim iptal oldu yani kupon kullandırtmıyor.

5186 TL'ye düşmüş, yeni hesap 750/250 kuponu ile de son 6 ayın en düşük fiyatı 4936 TL'ye geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,401
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri