🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

4060ti 8gb var 15 e görmeyenler için söyleyeyim
1000003966.webp

Ben istanbuldakini almaya çalıştım ama vermediler. Telefonla aradım istanbul mağazasını stoğumuzda yok şu an vs diye geveledi 5 dk sonra stokta gözükmedi. Personel kendine aldı. Samsundakini alabildim. Kalem eksiği ve ekranda çizik vardı samsundakinde. Samsundaki çalışan alıcakmış ordaki ürünü de ama ekran çizik olunca vazgeçmiş direkt böyle söylediler. Kim bilir ne fiyata ne ürünler var ama hepsini personeller kapıyor.
Aslında telefonla sipariş hattını arayıp direk satın almak daha doğru. Müşteri temsilcisi sistemden bakıyor, hangisi temizse onu sipariş geçiyor. Ürün satıldığı anda zaten geçmiş olsun. Mağazadaki eleman kendine alamaz. İptal girebilir mi sonradan onu bilmiyorum. Ben tanesi 10 liradan saatim için orjinal kordon almıştım. Telefonda 2 tanesinin satışa uygun olmadığını söylediler, 3 tanesini gönderdiler.
Kalemi samsung.com'dan alabilirsiniz. Ekrandaki çizik için yapacak bir şey yok maalesef. İyi günlerde kullanın. GEçen hafta da 37 bin'e s11 ultra satıldı samsung shopta. yanında klavye indirimli olarak veriliyordu toplam 44 oluyordu. Samsung shopa giriş yaptım, sepetime ekledim falan derken bir anda indirim gözükmedi.

arkadaşlar bu apple watch alan arkadaşlara soruyorum iki adet aldım bi kendime bi babama benim aldığımda aktivasyonu yapılmamıştı babama aldığımda 22 ekim 2026 da garantisi bitiyor olarak gözüküyor vatandaki arkadaşta bunların 2 yıl garantisi var dedi neyse yapay zekaya sordum bende fatura kesilme tarihinden itibaren 2 yıl garantisi mevcuttur dedi faturanı apple desteğe ibraz ederek garanti süreni düzelttirebilirsin dedi aradım apple desteği sabah tehşir demo ürünlerde öyle bir hizmetimiz yok dedi sonra bidaha aradım öğlen gibi o çıkan temsilci de biz demo ürünlere hiç garanti vermiyoruz dedi e dedim garanti süresi gözüküyor gözükse bile gönderseniz bakılmaz vesaire dedi vatanı aradım bende dedim böyle böyle diyorlar garanti kapsamında değil nasıl garantiye alınmıyor vesaire dedi öyle şey olmaz dedi aldığım mağazaya kayıt oluşturdu orayı arattırdı konuştum faturanızla gelirseniz biz göndeririz dediler aklıma taktım bugünden beri bir şey olacağından değil ama hakkım da olsun istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz vaktini ayırıp okur umarım
ben de şöyle bir şey yaşadım 3 tane yeri aradım ilk almadan önce 2si yok dedi öbürü 6 ay garantisi var dedi sonra başka vatanları aradım birisi 2 yıl garantisi var dedi sorun olmaz dedi özellikle belirttim demo olayını kendim araştırdım aynı senin gibi fatura kesimden sonra 2 yıl garantisi var diyor ben ne olur ne olmaz diye 2 yıllık sigortalı garanti aldım kendime ama yine de garip bir mevzu benim aldığım yerde açık şarj aleti bile yoktu şarj olup olmadığını bilmeden aldım umarım sorun sıkıntı yaşamam yarın geliyor elime çok ümitliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple Watch 10 ve Samsung Galaxy Watch 4 Classic modellerini satın aldım. İkisinin de kutusundan sadece kordonları çıktı, şarj kabloları çıkmadı. Kutuyu ilk açtığımda iki saatin de şarjı tamamen sıfırdı.

Apple Watch’u şarj ettim; pil sağlığı %100 çıktı ve gayet sağlam durumda, ancak garantisinin önümüzdeki Eylül ayında biteceğini öğrendim. Samsung’u ise evde şarj edebileceğim bir aparatım olmadığı için henüz çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yarın Vatan Bilgisayar’a gidip orada şarj etmeyi deneyeceğim; eğer bir sorun çıkarsa iade edeceğim.
iade nasıl ediceksin öyle alıyorlar mı?

Kapalıysa bilememde diğerleri 7 24 açık ömrü sömrülmüş oluyor almaya değmiyor
Muhtemelen Watch 11 geldiği için teşhire 7-8 aydan sonra kapatmışlardır yüzde yüz pil durumunda bulan varsa iyi de çoğu teşhirin anası ağlıyor mağazaya giren çıkan geçerken parmak atıyor

Aslında telefonla sipariş hattını arayıp direk satın almak daha doğru. Müşteri temsilcisi sistemden bakıyor, hangisi temizse onu sipariş geçiyor. Ürün satıldığı anda zaten geçmiş olsun. Mağazadaki eleman kendine alamaz. İptal girebilir mi sonradan onu bilmiyorum. Ben tanesi 10 liradan saatim için orjinal kordon almıştım. Telefonda 2 tanesinin satışa uygun olmadığını söylediler, 3 tanesini gönderdiler.
Kalemi samsung.com'dan alabilirsiniz. Ekrandaki çizik için yapacak bir şey yok maalesef. İyi günlerde kullanın. GEçen hafta da 37 bin'e s11 ultra satıldı samsung shopta. yanında klavye indirimli olarak veriliyordu toplam 44 oluyordu. Samsung shopa giriş yaptım, sepetime ekledim falan derken bir anda indirim gözükmedi.
Teşekkürler hocam. Çizik tırnak kadar ekran açıkken belli olmuyor dediler. İyiki çiziği var yoksa personel kapardı :D Samsung bazen fiyat hatası yapabiliyor öyle bir şeye denk gelmiş olabilirsiniz. 150 tane kampanyaları olduğu için kampanyalar fiyatlar karışabiliyor. Personeli kampanyaları say desen yarısını bile bilmiyorlardır. Samsungshoptan ürün alırken sepete eklediğiniz ürünü ss alın bir dahakine hocam. Zamanında o şekilde yarı fiyatına a36 telefon almıştım. Ekran görüntüsü gösterince çek tanımlamışlardı.

İzmirde olana fena değil aslında
Günlerdir ilanda bu ürün. Aradığımda ekran sorunlu dediler. Öyle olmasa satılırdı diye düşünüyorum inandım bu sefer personele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri