🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Sarj aleti çıkması iyiymiş ben harici olarak şarj aleti aldım kutuda yok diye sıfır ayarında oluyor genelde sarj aleti kordon eksik çıkabiliyor haki rengini magazadan görerek almıştım sarj aleti yoktu.

Bende watch 7 sipariş ettim bugün geldi.Saati sarja taktım ve %30dan sonra güncellemeye başladım(%30dansonra güncellemeye ancak izin veriyor)Saat çok fazla ısındı soğuduktan sonra sarja takın uyarısı falan bile verdi.Sizde güncellemeye başlayınca saatin ne kadar ısındığına bakar mısınız?

Aynı güncellemeleri bende yaptım o tarz bir uyarı almadım hatta sarjdayken yaptım. Günlerdir kullanıyorum ısınma hatası hiç almadım. Olmadı iade edin.

Arkadaşlar selam demo diyor o ne demek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bir ürünü alıp sıkıntısı varsa iade edebilirmiyiz?

Sarj aleti çıkması iyiymiş ben harici olarak şarj aleti aldım kutuda yok diye sıfır ayarında oluyor genelde sarj aleti kordon eksik çıkabiliyor haki rengini magazadan görerek almıştım sarj aleti yoktu.

Aynı güncellemeleri bende yaptım o tarz bir uyarı almadım hatta sarjdayken yaptım. Günlerdir kullanıyorum ısınma hatası hiç almadım. Olmadı iade edin.
Gün içinde ısınma problemi olursa direkt iade zaten.Güncellemeler bitsin bakalım.

Şunun için aradım sordurdum kordonu şarj aleti yok, sadece cihazın kendisi var dedi doğrumu acaba?
Evet öyle satılıyor. Garanti süresini ve pil yüzdesini kontrol edip alabilirsiniz

Sivas vatanda Watch 10 vardı uğradım baktım kapalı duruyordu şarjda değildi şahsen bana pek mantıklı gelmedi alan arkadaşlara hayırlı olsun ancak üstünde garip orijinal olmayan bir kordon vardı şarj aletini vs sonradan alıp ekleyince 12 bin civarlarına gelecekti ürün zaten 15 bine sıfır 2 yıl garantili alınabiliyor ayrıca personel garantisi bitti dedi. Kutu vs yoktu demo kutusunda sadece cihaz gelmiş çıkardı gösterdi. Sorun çıkarsa paramızla rezil oluruz muhtemelen diye düşünüp vazgeçtim akıllı saat pek ilgi alanıma girmiyor zaten düşmüşken alalım diye düşündüm ama nasip değilmiş
Kapalıysa bilememde diğerleri 7 24 açık ömrü sömrülmüş oluyor almaya değmiyor

S10 ultra vardı 12k'ya. Ultra modellerin 10 serilerini ekranları kumlama sorunu oluyor. Üstelik hepsinde olan Kronik sorun. Önce vazgeçtim, sonra hadi alayım fiyat uygun, servise veririm en kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stokta kaç adet görünüyordu hocam?

2 tane vardı. Biri İstanbul, diğeri samsunda.
Ben istanbuldakini almaya çalıştım ama vermediler. Telefonla aradım istanbul mağazasını stoğumuzda yok şu an vs diye geveledi 5 dk sonra stokta gözükmedi. Personel kendine aldı. Samsundakini alabildim. Kalem eksiği ve ekranda çizik vardı samsundakinde. Samsundaki çalışan alıcakmış ordaki ürünü de ama ekran çizik olunca vazgeçmiş direkt böyle söylediler. Kim bilir ne fiyata ne ürünler var ama hepsini personeller kapıyor.

Ben istanbuldakini almaya çalıştım ama vermediler. Telefonla aradım istanbul mağazasını stoğumuzda yok şu an vs diye geveledi 5 dk sonra stokta gözükmedi. Personel kendine aldı. Samsundakini alabildim. Kalem eksiği ve ekranda çizik vardı samsundakinde. Samsundaki çalışan alıcakmış ordaki ürünü de ama ekran çizik olunca vazgeçmiş direkt böyle söylediler. Kim bilir ne fiyata ne ürünler var ama hepsini personeller kapıyor.
doğal olarak kanka normal yani kapmaları temizini atıyor cebe

doğal olarak kanka normal yani kapmaları temizini atıyor cebe
Yok hocam kapsınlar da bazen etik olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben bu kampanyadan önce 3 adet teşhir macbook air m3 satın aldım ücretini ödedim 75bin tl. Sonradan satışımın ikisini iptal edip personeller satın aldı.3 taksitle satın almıştım bir de. Sadece 1 tanesini yolladılar. Vatan bölge müdürü aradı personeli savundu. Vatan çalışanı olmak vardı melekette :D ekstra da personel indirimi alıyorlar oh mis valla

Yok hocam kapsınlar da bazen etik olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben bu kampanyadan önce 3 adet teşhir macbook air m3 satın aldım ücretini ödedim 75bin tl. Sonradan satışımın ikisini iptal edip personeller satın aldı.3 taksitle satın almıştım bir de. Sadece 1 tanesini yolladılar. Vatan bölge müdürü aradı personeli savundu. Vatan çalışanı olmak vardı melekette :D ekstra da personel indirimi alıyorlar oh mis valla
bölge müdürü nasıl arayıp savunuyor la :D o da saçmaymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri