Beyler Sizce 2 Yıllık Ne Okunur?

4 yıllıkların çoğunda iş olanağı yok arkadaşlar eğer çok iyi yerlerde eem mm ya da ceng okumuyorsanız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda sağlık var bilgisayar programcılığı var sizce okunur mu
Git işkura memur ol 60-70k alırsın aylık işin de tüm gün tiktok kaydırmak oh mis.

4 yıllıkların çoğunda iş olanağı yok arkadaşlar eğer çok iyi yerlerde eem mm ya da ceng okumuyorsanız.

Git işkura memur ol 60-70k alırsın aylık işin de tüm gün tiktok kaydırmak oh mis.
nası olcam hocam

19 gün mü kalmış

Ya zaten sistem kazanmaman üzerine kurulu, o yüzden takmıyorum. Keşke 2024'te sınava ilk girdiğimde rastgele bir üniversiteye girseydim. "İlla ilk 5 üniversiteden birine gireceğim" diye diretmeseydim. Şu an fena pişmanım ama yapacak bir şey yok.

Dediğim gibi amaç halkı ağır işlere ve hizmet sektörüne yöneltmek. Bak, sınavdaki sözde basit bir soruyu yapay zekâya verdim, çözemedi. Aradan yıllar geçti, yapay zekâ inanılmaz gelişti ama hâlâ çözemiyor. Sen gerisini düşün. (Verdiği cevabın sonunu da ekledim.)

Ekran görüntüsü 2026-05-03 214635.webp

Harbiden Kafayi yicem ya Adam gidiyor belediyede masa basinda ayda yilda 1 geleni karsiliyor yada gidiyor isnanalarin nerdeyse hic aramadigi bir kurumun musteri temsilcisi oluyor ozelliklede su muhtarliktaki ve blediyediki elamanlarin sabaha kadar sohbet muhabbet sosyal medya kaydirmak disinda bir sey yaptigida yok ama 60-70K maas sonra devletin kasasi niye bos acaba niyee

Bak meseal bende muslumanim ama her mahallede en az 10-20 tane cami var nerdeyse imam gunde 5 vakit namaza geliyor kildiriyor (ki onu bile yapamayanlari gordum) yazinda sadece 3 ay bir kac saat kuran dersi veriyor 60K falan maas aliyor galbia devlet yerinde mi ne kaliyorlar yada devlet kira destegi veriyor tam bilmiyorumartik orayi yani boyle olacagina her 2 mahalle arasina 1 buyuk guzel bir cami yapilsin 2-3 imam atansin yeter gerio akalanda istihdam sartsa temizlikci guvenlikci vs. alsinlar orada ise

Son düzenleme:
Geri