Arkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi
ekran kartı kablosu için üstündeki klipse basılı tut yavaş yavaş sağ sol yaparak çekArkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi
yaptım teşekkür ederim tam dediğin gibi oldu bide bu kablolar yeterli mi? bide mavi kablo var ucu mavi oda ekran kartı içinmiş bu kadar kablo takmamı söyledi yapay zekaekran kartı kablosu için üstündeki klipse basılı tut yavaş yavaş sağ sol yaparak çek
öncelikle psudan gelen tüm kabloları sök ve eski psuyu sök hocamyaptım teşekkür ederim tam dediğin gibi oldu bide bu kablolar yeterli mi? bide mavi kablo var ucu mavi oda ekran kartı içinmiş bu kadar kablo takmamı söyledi yapay zeka
onları yapıcamda şey bu sıvı soğutucunun kabloları falan onları nasıl anlıcam kasanın üstünde de güç düğmesine bağlı kablolar varöncelikle psudan gelen tüm kabloları sök ve eski psuyu sök hocam
kasa ve sıvı soğutucunun modeli ne?onları yapıcamda şey bu sıvı soğutucunun kabloları falan onları nasıl anlıcam kasanın üstünde de güç düğmesine bağlı kablolar var
bitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 wattkasa ve sıvı soğutucunun modeli ne?
kasanın arkasında veya ön panele yakın bir yerde fan kontrolcü olması lazım o sata kablosundan güç alıyor. ilk mesajdaki 2. görseldeki geniş ince kablodan yani. işlemci soğutucu için kablo takmana gerek yok ekstradan. sadece psu değiştiriyorsun değil mi? öyleyse eski psudan çıkan kabloları takip et yenisinde de aynı yerlere aynı kabloları takacaksın zaten.bitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 watt
bide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyobitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 watt
evet sadece psu ve psuya takılı olan kabloları değiştircemkasanın arkasında veya ön panele yakın bir yerde fan kontrolcü olması lazım o sata kablosundan güç alıyor. ilk mesajdaki 2. görseldeki geniş ince kablodan yani. işlemci soğutucu için kablo takmana gerek yok ekstradan. sadece psu değiştiriyorsun değil mi? öyleyse eski psudan çıkan kabloları takip et yenisinde de aynı yerlere aynı kabloları takacaksın zaten.
pc yi montajlayan arkadaş karman çorman yapmış psu kısmını kablolar çok karışıkbide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet sadece psu ve psuya takılı olan kabloları değiştircem
fotoğrafını atamıyom 4.5mb den büyük diyor kafayı yicemkasanın arkasında veya ön panele yakın bir yerde fan kontrolcü olması lazım o sata kablosundan güç alıyor. ilk mesajdaki 2. görseldeki geniş ince kablodan yani. işlemci soğutucu için kablo takmana gerek yok ekstradan. sadece psu değiştiriyorsun değil mi? öyleyse eski psudan çıkan kabloları takip et yenisinde de aynı yerlere aynı kabloları takacaksın zaten.
anakart kablosu sert olur biraz, yine klipse basılı tut ufak ufak sağ sol yaparak dikey doğrultuda çek. biraz daha fazla güç uygulaman gerekir ekran kartına göre.bide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyo
evet sadece psu ve psuya takılı olan kabloları değiştircem
pc yi montajlayan arkadaş karman çorman yapmış psu kısmını kablolar çok karışık