Gameraider Ignıa Gr16 5070ti Laptop Alınır mı?

BycN

80+
Katılım
2 Haziran 2026
Mesajlar
1
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
85000
Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar, GameRaider IGNIA GR16 5070ti model nasıldır, kullanan arkadaş var mı? yada maksimum 90.000TL olacak şekilde 5070ti model öneriniz var mıdır?
 
Fiyat çok iyi ama marka soru işareti almadan önce iyice araştır emin olmadan alma derim.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: BycN
Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar, GameRaider IGNIA GR16 5070ti model nasıldır, kullanan arkadaş var mı? yada maksimum 90.000TL olacak şekilde 5070ti model öneriniz var mıdır?
Gameraider kullanıyorum. Monster ve casper ile kıyaslamazdım her türlü daha iyi. Gamegaraj'ın kasa plastikmi bilmiyorum plastikse ondanda iyi, değilse eşitlerdir tahminimce. Kendim kullanıyorum, diğer laptopumda ROG. Bir farkını hissetmiyorum. Soğutması gayet yeterli, klavye ve ekranı güzel. Bendeki cihazın kasa komple alüminyum. Birde gameraider fan boyutu normal laptop fanlarının 2 katına yakın bir boyutta, iyi bir şey yani. İçi komple soğutma bloklu, içini açmasıda kolay zorlanmadan açabiliyorsunuz. Adaptörüde normal 240w adaptörlerin yarısı boyutunda bu, bayağı taşınabilir oluyor. Başka sorunuz varsa alabilirim. Geekbench gibi testlerde genel olarak en üst derecelerde yer aldı. Tuf'da kullandım daha önce onun daha iyi ekran ve metal kasalı hali diyebilirim kalite olarak.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: BycN
Geri
Top