Öneri Samsung Galaxy Watch 7 İçin Kasa Kılıfı Önerisi

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,202
Galaxy watch 7 44mm için sadece kasa kılıfı arıyorum internette hep ekran koruyucu ile sabit satılıyor. Onlarda saat ile ekran arasında boşluk bırakacağından içine küçük tozlar girerse garanti çizecek tecrübeyle sabit. Ekstra güzel kaliteli kordon önerisi de lazım amazondan iki tane aldımda içime sinmedi

Galaxy watch 7 44mm için sadece kasa kılıfı arıyorum internette hep ekran koruyucu ile sabit satılıyor. Onlarda saat ile ekran arasında boşluk bırakacağından içine küçük tozlar girerse garanti çizecek tecrübeyle sabit. Ekstra güzel kaliteli kordon önerisi de lazım amazondan iki tane aldımda içime sinmedi
kılıfsız kullan bence

yömyeci adamız ya daha önceki saatleri sağa sola vurup kırdık bunuda öyle yapmayalım
bende apple watch se 3 vardı onada sert cam gibi kılıfımsı bir şey almıştım o tarz bir şey alırsan her türlü toz giriyor ara ara çıkarıp siliyorum

Kordon için E2M diye bir marka buldum turkcell satıyor bistore diye siteleride var turkcell sattığına göre güvenilirdir diye düşünüyorum paslanmaz çelik kordonları 250 tl. amazonda plastik kalitesiz kordonlara 250 tl verdiğimi düşünürsek çok iyi fiyat birde deri ve hasır kordonlarıda var hem ucuzlar hem aşırı kaliteli duruyorlar. Yarın gidip turkcellden fiziksel olarak alacam yoksa internetten alırım benim gibi kordon arayıp bulamayan olur diye yazdım

Geri