Amazon Tr Yanlış Ürün Gönderdi ve Değişimi Reddetti! Ne Yapmalıyım?

Ali_03

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese selamlar,

Amazon TR üzerinden bir ürün satın aldım fakat kargo elime ulaştığında paketten tamamen farklı bir ürün çıktı. Durumu hemen Amazon müşteri hizmetlerine bildirdim ve değişim talep ettim. Ancak müşteri hizmetleri değişimin mümkün olmadığını, ürünü iade etmem gerektiğini söylüyorlar.

Ben ürünü indirimli/uygun fiyata aldığım için iade etmek istemiyorum, hakkım olan doğru ürünle değiştirilmesini istiyorum. Şu an fiyatı da artmış durumda.
  • Daha önce Amazon ile benzer bir süreç yaşayan var mı?
  • Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? THH (Tüketici Hakem Heyeti) süreci başlatsam haklı çıkar mıyım?
Şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Müsteri hizmetleri durumu yanlış anlamış olabilir mi?Normalde değişimden kastı ürünün aynısı ile degişim durumu yok.Başka müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu tekrar anlatın yardımcı olacaklarnı düşünüyorum

Yok hocam aradım müşteri hizmetlerini yalnızca ürünü iade alabiliriz diyorlar

Herkese selamlar,

Amazon TR üzerinden bir ürün satın aldım fakat kargo elime ulaştığında paketten tamamen farklı bir ürün çıktı. Durumu hemen Amazon müşteri hizmetlerine bildirdim ve değişim talep ettim. Ancak müşteri hizmetleri değişimin mümkün olmadığını, ürünü iade etmem gerektiğini söylüyorlar.

Ben ürünü indirimli/uygun fiyata aldığım için iade etmek istemiyorum, hakkım olan doğru ürünle değiştirilmesini istiyorum. Şu an fiyatı da artmış durumda.
  • Daha önce Amazon ile benzer bir süreç yaşayan var mı?
  • Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? THH (Tüketici Hakem Heyeti) süreci başlatsam haklı çıkar mıyım?
Şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
0800 621 21 71 numarasını ara oradaki temsilciler daha üst düzey temsilciler.
Değişim yapmayacaklarsa farkın hediyr çeki ile verilmesini rica et.

Tamam hocam Satıcıyıda aradım bana gmail hesabı verdiler ordan bir ups kargo firma kodu verdiler ama amazonla bağlantısı olmadığı için ürünü gönderiyim mi ? Kararsız kaldım.Ne yapmam gerek acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0800 621 21 71 numarasını ara oradaki temsilciler daha üst düzey temsilciler.
Değişim yapmayacaklarsa farkın hediyr çeki ile verilmesini rica et.
Tamam hocam. Satıcıyıda aradım bana gmail hesabı verdiler ordan bir ups kargo firma kodu verdiler ama amazonla bağlantısı olmadığı için ürünü gönderiyim mi ? Kararsız kaldım.Ne yapmam gerek acaba.

Tamam hocam Satıcıyıda aradım bana gmail hesabı verdiler ordan bir ups kargo firma kodu verdiler ama amazonla bağlantısı olmadığı için ürünü gönderiyim mi ? Kararsız kaldım.Ne yapmam gerek acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam. Satıcıyıda aradım bana gmail hesabı verdiler ordan bir ups kargo firma kodu verdiler ama amazonla bağlantısı olmadığı için ürünü gönderiyim mi ? Kararsız kaldım.Ne yapmam gerek acaba.
Satıcı amazon değil mi?
Hangi satıcıydı?

Dey elektronik İtopyadır hocam sorun çıkarmaz :)
Ama yine de kargoya verirken kargo etiketinin fotoğrafını ve verdiğinizin genel bir fotoğrafını çekin.

Tamam hocam cevaplarınız için teşekkür ederim.
Amazon değişim konusunda destek sağlamaz, satıcı sağlar. Amazon iadeni kolaylaştırır. Satıcı ile görüşün. Oda satıcının insiyatifinde biraz. Hukuki yollarla uğraşıp alırsınızda, yorulduğunuza değecek bir fiyatsa uğraşırsınız. Dey elektronik itopya'ya ait. Telefon numarası falan var arayın görüşün, yardımcı olsunlar.

Amazon değişim konusunda destek sağlamaz, satıcı sağlar. Amazon iadeni kolaylaştırır. Satıcı ile görüşün. Oda satıcının insiyatifinde biraz. Hukuki yollarla uğraşıp alırsınızda, yorulduğunuza değecek bir fiyatsa uğraşırsınız. Dey elektronik itopya'ya ait. Telefon numarası falan var arayın görüşün, yardımcı olsunlar.
Aradım hocam Ups kargo kodu verdiler değişim için cevabınız için teşekkür ederim

Geri