hocam sigortacıyım sigorta iadeleri saatler içerisinde düşüyor bu mağazayla da alakalı bence şirketler çünkü talimat veriyor saatler içinde düşüyor 7 gün nedirziraatte en geç 7-10 gün oluyor en azından bende öyle oluyor hocam
hocam 24 saat içinde bankaya iletiliyor diye biliyorum gerisi bankada yanihocam sigortacıyım sigorta iadeleri saatler içerisinde düşüyor bu mağazayla da alakalı bence şirketler çünkü talimat veriyor saatler içinde düşüyor 7 gün nedir
yani bilmiyorum ama banka ürüne göre yapmıyordum işlem ben bir sigortayı iptal ediyorum gün içerisinde düşüyor her kartahocam 24 saat içinde bankaya iletiliyor diye biliyorum gerisi bankada yani
gün içinde yapilan işlemler provizyonda beklediği için iptalde direk hesaba düşer ondanyani bilmiyorum ama banka ürüne göre yapmıyordum işlem ben bir sigortayı iptal ediyorum gün içerisinde düşüyor her karta
Yok hocam normal satıştan iptal de veya istek üzerine iptalde de direkt düşüyor allianz ve istisnalar hariç bazıları inceleme yapıyor atiyorgün içinde yapilan işlemler provizyonda beklediği için iptalde direk hesaba düşer ondan