❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Tamamdır teşekkür ederim. HB, trendyol vs e-ticaret sitelerinde geçiyor mu puan? Bu konuda bilginiz var mı?
Şuan için kullanılabilir yerler :
- N11, İdefix,
- Pazarama "Puan aktarma yolu ile"
- Market vs fiziki yerlerde ise halkpos'un olduğu yerlerde kullanılabiliyor

25.000 TL Vatan Hediye çeki aldım. Alacak bir şey bulamadım. İlgilenen olursa özelden yazabilir

Ben puanlarla migrostan karnımı doyurdum, sonra mavi'ye gidip giyecek birşeyler aldım, sonra yataş'a gidip yatak aldım uyudum.

Ben yeni kart 5000TL, Vatan ilk harcama 5000TL, Vatan anneler günü 5000TL birleştirerek TV aldım. 11270TL puan geldi, şimdi 3 Haziranı bekliyorum 5000TL gelmesi için.
Hocam anneler günü kampanyasında ne kadar alışveriş yapınca veriyordu 5000TL'yi bilen varmı? Bana 1000TL yatmış.

Hocam anneler günü kampanyasında ne kadar alışveriş yapınca veriyordu 5000TL'yi bilen varmı? Bana 1000TL yatmış.
Harcamaya göre değişiyordu. 25.000-59.999 TL arasında ise 2000 TL; 60.000 TL ve üzerinde ise 5000 TL.

Size 1000 geldiyse o başka kampanyadır bana da 1000 TL ekstra bir kampanyadan geldi beklemediğim.

Şuan için kullanılabilir yerler :
- N11, İdefix,
- Pazarama "Puan aktarma yolu ile"
- Market vs fiziki yerlerde ise halkpos'un olduğu yerlerde kullanılabiliyor
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama N11'de puan kullanımı gibi bir şey çıkmıyor. Bir yolu falan mı var yoksa kart bilgilerini girince direkt çıkıyor mu olması lazım?

Bir bilgi daha vereyim, puanları paraflytravel.com sitesinde kullanırsanız 3 kat oluyor. 10k geldiyse orada 30k gibi kullanabilirsiniz. Denemedim sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum, denediğimde yazarım olup olmadığını.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama N11'de puan kullanımı gibi bir şey çıkmıyor. Bir yolu falan mı var yoksa kart bilgilerini girince direkt çıkıyor mu olması lazım?
Hocam geçenlerde diğer forumlarda qnb gspara kartındada bu muhabbet geçmişti. İdefix ve n11 kaynakli sanırım. Bu iki sitede puan bakiyesinin altında bir ürün alınca puan gözüküyor üstünde ise puan gözükmüyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Saçmalamışlar

Hocam geçenlerde diğer forumlarda qnb gspara kartındada bu muhabbet geçmişti. İdefix ve n11 kaynakli sanırım. Bu iki sitede puan bakiyesinin altında bir ürün alınca puan gözüküyor üstünde ise puan gözükmüyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Saçmalamışlar
Müşteri hizmetleri de öyle söylemişti şimdi siz deyince hatırladım. Alınan ürünün tutarı puana eşit veya daha az olması lazım diye. Ama yanlış değilsem N11 için kartı sıfırdan kaydediyormuş gibi girince görüyor falan diyenler vardı ama tutar konusu muhtemelen herkeste öyledir. Gerçekten saçma ama yapacak bir şey yok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri