Reset Sw Yerinde Led Sw Var

Reaksiyon skoru
8
Feazon f1 650w kasa ve msi b550m pro vdh kullaniyorum. Montaji kendim yapiyorum. Kasada reset tuşu var falat oraya led sw bağlamışlar. Bu led sw'yi nereye takicam?

Ekler

• 1000046421.webp
    1000046421.webp
    255.4 KB · Hit: 11
Cihazda reset tuşu yok LED kontrol etmek için LED tuşunun pinini koymuşlar uyumlu bir ARGB-RGB kontrolcü alırsan LED switch'i direk kontrolcüye takarak kasa üzerindeki tuş'dan ledlerin ışıklandırmasını kontrol edebilirsin yani.

Feazon f1 650w kasa ve msi b550m pro vdh kullaniyorum. Montaji kendim yapiyorum. Kasada reset tuşu var falat oraya led sw bağlamışlar. Bu led sw'yi nereye takicam?
Bunun 2 görevi var bende reset LED switch diye geçiyor. İstersen kontrolcüye falan bağlayıp kasandaki reset tuşuyla LED kontrolü yapabilirsin , istersen kasanda reset tuşu varsa onunla sistemini tuş yoluyla yeniden başlat yapabilirsin.

Bunun 2 görevi var bende reset LED switch diye geçiyor. İstersen kontrolcüye falan bağlayıp kasandaki reset tuşuyla LED kontrolü yapabilirsin , istersen kasanda reset tuşu varsa onunla sistemini tuş yoluyla yeniden başlat yapabilirsin.
Sorun olur mu ki hocam? Şimdilik takmicam ilerde takarim bir bilgisayarciya da danisip. Tesekkurler yardim icin

Sorun olur mu ki hocam? Şimdilik takmicam ilerde takarim bir bilgisayarciya da danisip. Tesekkurler yardim icin
aşşağıda arkadaş demiş bu çıkışı hem reset hem led sw şeklinde kullanabiliyorsunuz bende apuyken sistem donma yaşadığımdan reset sw olarak kullanıyordum sonradan işlemci değişince led switche geçirdim renkleri oradan kontrol ediyorum artık ve sorun olmayacaktır için rahat olsun

Hocam altı üstü amacı kısa devre yapmak olan bir anahtar, üzerinde ne yazdığının bir önemi yok. Reset pinlerine takarsan tuş reset işlevi görür. Kasa kontrolcüsündeki led pinlerine takarsanız onu kontrol eder. Örneğin PwrSw ye takarsanız da kasayı açıp kapaya yarar. pwr için zaten vardır kabloda anlamanız için örnekledim.

Geri