🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Güncel olarak 6000 TL tekte ödüyorsun 1 sene boyunca kafan rahat. istedikleri kadar zam yapsınlar. Seni etkilemiyor.
6000TL TEKTE ÖDEYEMİYECEK İNSANLAR NE YAPICAK KANKAM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncel olarak 6000 TL tekte ödüyorsun 1 sene boyunca kafan rahat. istedikleri kadar zam yapsınlar. Seni etkilemiyor.
baya iyiymiş o zaman

6000TL TEKTE ÖDEYEMİYECEK İNSANLAR NE YAPICAK KANKAM

baya iyiymiş o zaman
Aylık 699 TL ödeyerek devam edecek. Benim TTnet aboneliğim aylık 650 TL'di. İptal edip Turknete geçtim taahhüt cayma bedelini de faturaya yansıttılar. 6 ay boyunca 399 TL ödeyeceğim + olarak 2 ay bedavam var.

Biz bu pakete razıyız ya :D

Her ay epin veriyorlar

1780493293087.webp

Turk net 900e veriyor

Bir gün 100 üstü görür muyum acep. Müstakil evlerin kaderi Adana'da alt yapı yapmazlar 50 mbite bir sürü para almayı bilirler

Son düzenleme:
Bir gün 100 üstü görür muyum acep. Müstakil evlerin kaderi Adana'da alt yapı yapmazlar 60 mbite bir sürü para almayı bilirler
Zor gibi hocam Özal çevresine dahi yeni yeni getiriyorlar

Kardeşim için, 50 mbps interneti 670₺'den imzaladık dün mobil app üzerinden. 2 gün sonra taahütü bitecekti.
Appden yapmayın taahhüt yenilemelerini, orada önerilmeyen ama geçişe açık birsürü tarife oluyor. Ben birkaç ay önce taahhüt biterken araştırmıştım 200Mbps 670TL vardı, ama adamlar bölgesel olmayan kampanya için ısrarla bu kampanyada bölge sınırı var demişti (bu konudaki illeri ilçeleri demişti) ben de en ucuz ikinci olana geçtim en son o da 710TL idi. Türknet 700TL iken ve önümüzdeki ay zam gelecekken iyi fiyat bence.

Teklifte 810TL 500Mbps ve 910TL 1000Mbps de vardı ama şuan altyapı yetmiyor onlara 😅

Kardeşim için, 50 mbps interneti 670₺'den imzaladık dün mobil app üzerinden. 2 gün sonra taahütü bitecekti.
Bu arada altyapı destekliyorsa veya herhangi bir şekilde satışına izin veriyorlarsa hızı 100Mbps yapın Prime müşterisi olursunuz.

2 Yıldır İzmir/Karşıyaka bölgesinde TT kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım turknet falan fasa fiso.

Ev interneti kısmında, Turkcell'in daha uygun olması çok şaşırtıcı bunları görünce

geçen yıl bu aylarda mobil tarifede kampanya yapmışlardı keşke yine yapsalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,865
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri