Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
İptalmarkt
Ayrıca UzmanlarPc de aradım henüz teyit ettiremedim, çünkü yetkilinin yarın öğleden sonra orada olacağını belirtti. Ayrıca sizden ricam forumlarda al satçı kitle aşırı oranda arttı ve fazla herkesin her yazdığına dikkat etmeyin. Sizi aldatıp ürünü kendilerinin alıp da sattıkları çok fazla durumlarda oluyor.Arkadaşlar alan arkadaşlar için diyorum. Gelme ihtimalı %70 çünkü bu sabah bir başka firma olan Maesko da 46 bin TL den 2 adet RTX 5080 gerçekten sattıklarını belirtti. Distribütör firmanın ara ara böyle kampanyalar yaptığını belirtti.
pttawm günahımı alsa günahımı satmamMaesko satıcısı da 46'dan sattı şimdi stok yok. Bu da mı sorunlu bir satıcı bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Niye abi be. 7800x3d aldım 12k ya tertemiz geldi çok memnunum aldığım üründenpttawm günahımı alsa günahımı satmam
buna katılıyorum çok doğruAyrıca UzmanlarPc de aradım henüz teyit ettiremedim, çünkü yetkilinin yarın öğleden sonra orada olacağını belirtti. Ayrıca sizden ricam forumlarda al satçı kitle aşırı oranda arttı ve fazla herkesin her yazdığına dikkat etmeyin. Sizi aldatıp ürünü kendilerinin alıp da sattıkları çok fazla durumlarda oluyor.
Ulan ne saçma sapan işler ya. Geçenlerde yeğene tablet aldık mediamarkt diye satıcıya bakmadım. İnşallah dandik birinden almamışızdır.birkaç ay önce pazaryeri oldu mediamarktta