bu routerlere tailscale kurulabiliyor mu? bende 2gb ramli openwrt router var tailscale kurdum ve kullanabiliyorum ama rami düşük cihazlarda çalışır mı bilmiyorumEn basitinden QoS ve SNR margini ayarlamak büyük konfor. Bağlantı kopmalarına, ping yükselmelerine müdahale edebiliyoruz. Veya mobil uygulaması sayesinde internete kaç cihaz bağlı, kim çıkmış görebiliyoruz, istediğimizi tek tıkla engelleyebiliyoruz. Gigafiber harici bence kullanmak saçmalık. Fiyatı yüksek bile olsa bir kere alıp yıllarca kullanacağım bir modem. Tercih evet ama değer mi?![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben yazlıkta zyxelin wifi6 mesh wifisini kullanıyorum. paketten 3 tane çıktı ben 2 tanesini kurdum bahçede dahi güzel çekiyorCevaplar için teşekkürler. Şuan kaldığım ev iki katlı olduğu için açıkçası keenetic modemden çok verim alamıyordum, alt kattan vb internet hiç çekmiyordu acaba ben mi bir ayarını yapamadım? İlk aldığımda çok kurcalamamıştım ama başka modemlerde açıkçası bu sorunu yaşamıyordum genelde alt kattan çekiyordu internet. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?