🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Hiç kullanmadım hava temizleyici gerçekten bir işe yarıyor mu ya da işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz? Nefes alınca hava daha mı mentollü falan mı geliyor?
Aslında yaptığı tek şey havayı o süpürgelerde de bulunan HEPA filtrelerden ve koku için de karbon filtreden (çok ucuz) geçirerek kokuyu ve tozu azaltmak.
Bunu istersen güçlü bir fan ile evde bile yapabilirsin ek olarak özellikle havadaki toza polene kokuya hassasiyetin varsa işini görür ama bence şirkete, ofise almiyorsan fazla para gommeye gerek olmayan bir sektör
Alacaksan HEPA filtresinin sınıfına dikkat et bu onemli

Son düzenleme:
https://www.daikin.com.tr/hava-temizleme-cihazi-mc55w_183186 bende bu var bir işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası havayı bir şekilde sirküle edip o alttaki kanala sokman lazım çevresindeki tozları falan çekemiyor ev hayvanı olanlar için tasarlanan bir ürün olduğunu düşünüyorum ya da 2 ayrı makine çalıştırmanız gerekiyor evin içinde sirkülasyonu arttırmak gerekiyor ben toz için almıştım havada cıvır cıvır uçması lazım bunun yaklaması için.

sonradan düzeltme bendeki https://www.daikin.com.tr/hava-temizleme-cihazi-nemlendirmeli-mck55w_183187 buymuş 2 sene önce aldım galiba

Son düzenleme:
Bence pahalı; bu fiyatlara çıkılmışken Philips alınabilir. Ama bir istisnası var: Bu cihaz bence sadece nemli yerlerde mantıklı. İç kesimlere geçildiğinde ise kesinlikle nemlendiricili hava temizleyicileri öneririm.

Bende de xiaomi var 2 yıldır. Arada bi kullanıyorum. Odanın havasında kesinlikle bir değişiklik hissetmiyorsunuz. Yani bunu alınca odamda dağ esintisi gibi ferah bi koku olacak hava öyle olacak sanmayın. Sigara içtiğim için almıştım. Her ne kadar dumanı iyi bi şekilde yok etse de o nikotin kokusu asla cıkmıyor. Yemek yaparken de yemek kokusunu cekmiyor. Bunun amacı havadaki zararlı partikülleri minimize etmesi, bir de diğer arkadaşların dediği gibi evcil hayvan besleyenlerin işine daha çok yarar.
Bütün hepsi aynı mantıkta mı çalışıyordur bilmiyorum ama sigara kokusu yemek kokusu için alacaklara tavsiye etmiyorum.
Alerji sorunu olan ve evcil hayvan besleyenler için denenebilir.

Geri