Max 3k TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Gamepower aero ultra bakabilirsin
Tam F/P ürünü
CS2 falan oynarken hiç gecikme hissetmedim

Son düzenleme:
Gamepower aero ultra bakabilirsin
Tam F/P ürünü
CS2 falan oynarken hiç gecikme hissetmedim
fiyatına göre müthiş görünüyor. wraithin ön siparişteki kulaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar. 2 senedir Jbl 570BT kullanıyordum ve en sonunda bozmayı başardım :) Hem müzik dinlerken hemde oyun oynarken kullanabileceğim kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?
neptune n9 öneriliyo baya kablosuzfalan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatına göre müthiş görünüyor. wraithin ön siparişteki kulaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
önerdiğim kulaklığın ms i daha az diğer özellikleride aynı ve neptune n9 30 gr daha hafif

Hocam bence bu bütçede IEM bakın iyi bir kablosuz için en az 4-5K bütçe lazım

Fevell X1

bütçen düşük olduğu için beklentinin yüksek olmaması lazım bu kulaklık f/p olarak gerçekten güzel markanın diğer ürünleri de aynı şekilde

neptune n9 öneriliyo baya kablosuzfalan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önerdiğim kulaklığın ms i daha az diğer özellikleride aynı ve neptune n9 30 gr daha hafif
Değerlendirmelerin çoğu iyi gözüküyor listeme aldım sağolun
Hocam bence bu bütçede IEM bakın iyi bir kablosuz için en az 4-5K bütçe lazım
Aşırı iyi bişeye ihtiyacım yok. Bu arada IEMden kastınız nedir?

aero ultra tavsiye ederim. Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor. Ses kalitesi ve sanal 7.1i cidden güzel adamların oyunda nerden geldiğini rahat anlıyorsun. Şuan kulağımda da kullanmaktayım. Eksi yanını hemen ileteyim bendeki model pc kapanınca kapanmıyor açık kaldığından da şarjı bitiyor. ilk başlarda böle yapmıyodu sonradan bozdu kendini :D birde kulaklık pedi garip bir şekilde simetrik bir şekilde açıldı. anlam veremedim. ama pad çözülür o basit iş. performansından memnunum ama

Değerlendirmelerin çoğu iyi gözüküyor listeme aldım sağolun

Aşırı iyi bişeye ihtiyacım yok. Bu arada IEMden kastınız nedir?
Aşırı iyi bir bileşene ihtiyacınız olsada o bütçede daha iyi olur. bende blackshark v2 pro var normalde sırf denemek için 1,5k ya bir iem aldım sadece fps oynayanlar için fazlasıyla yeterli hikayelilerde üzebilir ama zaten benim aldığım giriş seviye bir ıem

ıem, kablolu kulak içi kulaklık türü

aero ultra tavsiye ederim. Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor. Ses kalitesi ve sanal 7.1i cidden güzel adamların oyunda nerden geldiğini rahat anlıyorsun. Şuan kulağımda da kullanmaktayım. Eksi yanını hemen ileteyim bendeki model pc kapanınca kapanmıyor açık kaldığından da şarjı bitiyor. ilk başlarda böle yapmıyodu sonradan bozdu kendini :D birde kulaklık pedi garip bir şekilde simetrik bir şekilde açıldı. anlam veremedim. ama pad çözülür o basit iş. performansından memnunum ama
açık kalması sorun değil ya aynısı benim bozduğumu söylediğim kulaklıktada oluyordu :D ama çok sıkıntı olmuyor.
Aşırı iyi bir bileşene ihtiyacınız olsada o bütçede daha iyi olur. bende blackshark v2 pro var normalde sırf denemek için 1,5k ya bir iem aldım sadece fps oynayanlar için fazlasıyla yeterli hikayelilerde üzebilir ama zaten benim aldığım giriş seviye bir ıem

ıem, kablolu kulak içi kulaklık türü

Bu nasıldır sizce

açık kalması sorun değil ya aynısı benim bozduğumu söylediğim kulaklıktada oluyordu :D ama çok sıkıntı olmuyor.

Bu nasıldır sizce
Ben Waner 2 aldım o zaman sizede onu önereyim attığınız kulaklıktan daha iyi kasada type c girişi varsa type c model alın

Geri