A101'in Sitesindeki Saat Fiyatları

emrctr

80+
Reaksiyon skoru
45
A101'in kendi sitesinde şuan Orient Ray 2 modeli 14 bin TL ve peşin fiyatına 6 taksit şeklinde satışa çıkmış sizce de çok iyi bir fiyat değil mi? Başka buna benzer modelde bir saatim yok şuan değerlendirmek mantıklı mıdır sizce?

Bir saate o kadar para verilmesine karşıyım, saatlerin babası budur.
1780556485135.webp

Paran çoksa alırsın. Kimse bir şey diyemez. Ama sadece zamanı gösterir. Modelini ve markasını bilmeyen kimse koluna bakmaz. Pek de havan olmaz yani.

Bu paraya akıllı saat daha mantıklı olmaz mı ?

biz müptelaymışız boşverin siz düşmeyin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Gerçekten hastalık işi bu saat sektörü . Damat saatini seçtikten sonra üzerine 3 tane daha kendimi zora sokup aldığımı biliyorum.

A101'in kendi sitesinde şuan Orient Ray 2 modeli 14 bin TL ve peşin fiyatına 6 taksit şeklinde satışa çıkmış sizce de çok iyi bir fiyat değil mi? Başka buna benzer modelde bir saatim yok şuan değerlendirmek mantıklı mıdır sizce?
hublot vs veya birazcık daha düşüğünü almayacaksan akıllı saat daha mantıklı bence daha işlevsel oluyor

işin kötüsü casio databank, watch se3, g shock, seiko 5 gibi modellere zaten sahibim ama diver saat eksiği var orient alayım diyorum çok büyük dertmiş gibi. yapıştı yakama bırakmıyo.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri