Bugün gittim sordum sürücü kursuna tam anlamadım ekstra 4k vermezsin dedi ama direksiyon dersi ve sınav yine var dedi 125cc için ancak merakım madem öyle tam A-A1-A2 bilmiyorum artık hangisi ise tüm motorları süren hangisiden oluyorsa ondan almak daha mantıklı olmaz mı daha büyük motor almak istersem sonrasında diye ?Yaşın 18 olduysa a2 alman daha mantıklı.
Fiyatları arasında uçurum yok.
A1 ehliyet için direksiyon dersi almalısın.
A2 i içinde zaten direksiyon dersi alacaksın
4k yı yazılıdan dolayı demiştirBugün gittim sordum sürücü kursuna tam anlamadım ekstra 4k vermezsin dedi ama direksiyon dersi ve sınav yine var dedi 125cc için ancak merakım madem öyle tam A-A1-A2 bilmiyorum artık hangisi ise tüm motorları süren hangisiden oluyorsa ondan almak daha mantıklı olmaz mı daha büyük motor almak istersem sonrasında diye ?
A için yaş şartı geldi ve kademeli ehliyet sistemi gelecek yakında a1-a2-a olarakDostum B1 varsa sadece yazılı sınava girmiyorsun diğer süreçler aynı. Açıkçası en iyisi kullanacağın motora bağlı kayıt olman. Ücreti çok fazla değişmiyor hayatinda bir defa alacaksın. Ben direkt A aldım.
eğer yaşın yetiyorsa A al geçDirekt A2 düşünüyorum hocam A ile A2 arası takıldım.
o zaman A2 al geçTutmuyor :/ A2 yeterli olur bence
kademeli ehliyet sistemi dediğinde eğer a1-a2-a cc ve kw sınırları ise zaten 2016 dan beri var.A için yaş şartı geldi ve kademeli ehliyet sistemi gelecek yakında a1-a2-a olarak
eğer yaşın yetiyorsa A al geç
hayır direk a1 başlangıç olacak 18 yaşında da olsan 25 yaşında da olsan A2 alamayacaksın A1 den başlamak zorunda kalacaksınkademeli ehliyet sistemi dediğinde eğer a1-a2-a cc ve kw sınırları ise zaten 2016 dan beri var.
öyle bir şey şuanlık gündem de bile değil. Etrafta ehliyetlerle ilgili çok fazla dedikodu dönüyor çoğu kolpa. (Sürücü kursu işletiyorum.)hayır direk a1 başlangıç olacak 18 yaşında da olsan 25 yaşında da olsan A2 alamayacaksın A1 den başlamak zorunda kalacaksın
A1 ile a2 arasında fiyat farkı genelde çok az oluyor aradaki tek fark yazılı sınava girmeden geçmen olucak almışken A2 al hangi sürücü kursuyla görüşürsem görüşeyim almışken A2 alın dedi adamlar harbiden sonradan baktım A1 işi çok saçmaymış. Sürücü kursuna ödücen para aynı kalıyor sadece harç ödeyip ehliyete işletmeye para vermiyorsun o kadar. Harici aynı. A2 alırsan yeni bi sınıf işleteceğin için ekstra ehliyet çıkarttırma masrafın olucak tekrar ama almışken A2 alArkadaşlar merhabalar B1 sınfı ehliyetim var 125cc motor almayı düşünüyorum ancak ekstra ders almam gerekliymiş sanıırm sizce ekstra ders mi almalıyım yoksa A2 ehliyet felan mı ?