Yardım Sistemim Çok Ses Çıkarıyor Ayarları Var Mjii

yeniessrr

80+
Reaksiyon skoru
5
The last of us oynuyorum CPU sistem böyle çalışması normal mi bide fanlar çok ses yapıyor game Power sıvı soğutucu var bide arbg game Power

Ekler

• Screenshot_2026-04-30-20-07-35-549_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-04-30-20-07-35-549_com.android.chrome.webp
    155.3 KB · Hit: 36
The last of us oynuyorum CPU sistem böyle çalışması normal mi bide fanlar çok ses yapıyor game Power sıvı soğutucu var bide arbg game Power
kasa fanları anakarta değilde psuya bağlıysa her zaman full hızda calısır . üstüne AAA oyunlara giriyorsan ekran kaartının fanlarıda hızlı caalısır . kasa masanınüstündeyse normal bu kadar ses . en az 1 metre uzağa koy etrafıda acık olsun

Tlou işlemci ağırlıklı. Islemci kullanımı yüksekse fanlar çok döner. Bios tan kasa fanlarını biraz dusurebilirsin ama havalar isiniyor. Ortam serin degilse cok düşürme

Tlou işlemci ağırlıklı. Islemci kullanımı yüksekse fanlar çok döner. Bios tan kasa fanlarını biraz dusurebilirsin ama havalar isiniyor. Ortam serin degilse cok düşürme
tlou nasıl islemci ağırlıklı

tlou nasıl islemci ağırlıklı
%60-70-80 kullanan bir oyun işlemcinin anasını ağlatıyordur. haliyle cpu fan ve pompa haric, kasa fanları, cpu sıcaklığına göre ayarlıysa delirir

%60-70-80 kullanan bir oyun işlemcinin anasını ağlatıyordur. haliyle cpu fan ve pompa haric, kasa fanları, cpu sıcaklığına göre ayarlıysa delirir
işlemci o kadar görüyo mu tlouda . pubg cs valoda bile 30 40 anca ya

işlemci o kadar görüyo mu tlouda . pubg cs valoda bile 30 40 anca ya
TLOU 1 in optimizasyon sıkıntısı meşhurdur. Bir de oyuna girmeden önce gölgelendirme işlemi tamamlanmazsa evin için de uçak pisti olur. Havalar da ısınmaya başladı. Ben Forza oynarken yavaştan terlemeye başladım şimdiden.

TLOU 1 in optimizasyon sıkıntısı meşhurdur. Bir de oyuna girmeden önce gölgelendirme işlemi tamamlanmazsa evin için de uçak pisti olur. Havalar da ısınmaya başladı. Ben Forza oynarken yavaştan terlemeye başladım şimdiden.
ben tlou 1 i bircok güncelleme almıs versiyonunda . gölgelendirme işlemi bittikten sonra oynadım hiç sıkıntı yasamadım en ufak fps drop bile yoktu

ben tlou 1 i bircok güncelleme almıs versiyonunda . gölgelendirme işlemi bittikten sonra oynadım hiç sıkıntı yasamadım en ufak fps drop bile yoktu
Ben de drop yaşamadım ama işlemciye yükü diğer oyunlara nazaran daha fazladır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri