kasa fanları anakarta değilde psuya bağlıysa her zaman full hızda calısır . üstüne AAA oyunlara giriyorsan ekran kaartının fanlarıda hızlı caalısır . kasa masanınüstündeyse normal bu kadar ses . en az 1 metre uzağa koy etrafıda acık olsunThe last of us oynuyorum CPU sistem böyle çalışması normal mi bide fanlar çok ses yapıyor game Power sıvı soğutucu var bide arbg game Power
Tlou işlemci ağırlıklı. Islemci kullanımı yüksekse fanlar çok döner. Bios tan kasa fanlarını biraz dusurebilirsin ama havalar isiniyor. Ortam serin degilse cok düşürmeThe last of us oynuyorum CPU sistem böyle çalışması normal mi bide fanlar çok ses yapıyor game Power sıvı soğutucu var bide arbg game Power
The last of us oynuyorum CPU sistem böyle çalışması normal mi bide fanlar çok ses yapıyor game Power sıvı soğutucu var bide arbg game Power
tlou nasıl islemci ağırlıklıTlou işlemci ağırlıklı. Islemci kullanımı yüksekse fanlar çok döner. Bios tan kasa fanlarını biraz dusurebilirsin ama havalar isiniyor. Ortam serin degilse cok düşürme
%60-70-80 kullanan bir oyun işlemcinin anasını ağlatıyordur. haliyle cpu fan ve pompa haric, kasa fanları, cpu sıcaklığına göre ayarlıysa delirirtlou nasıl islemci ağırlıklı
işlemci o kadar görüyo mu tlouda . pubg cs valoda bile 30 40 anca ya%60-70-80 kullanan bir oyun işlemcinin anasını ağlatıyordur. haliyle cpu fan ve pompa haric, kasa fanları, cpu sıcaklığına göre ayarlıysa delirir
TLOU 1 in optimizasyon sıkıntısı meşhurdur. Bir de oyuna girmeden önce gölgelendirme işlemi tamamlanmazsa evin için de uçak pisti olur. Havalar da ısınmaya başladı. Ben Forza oynarken yavaştan terlemeye başladım şimdiden.işlemci o kadar görüyo mu tlouda . pubg cs valoda bile 30 40 anca ya
ben tlou 1 i bircok güncelleme almıs versiyonunda . gölgelendirme işlemi bittikten sonra oynadım hiç sıkıntı yasamadım en ufak fps drop bile yoktuTLOU 1 in optimizasyon sıkıntısı meşhurdur. Bir de oyuna girmeden önce gölgelendirme işlemi tamamlanmazsa evin için de uçak pisti olur. Havalar da ısınmaya başladı. Ben Forza oynarken yavaştan terlemeye başladım şimdiden.
Ben de drop yaşamadım ama işlemciye yükü diğer oyunlara nazaran daha fazladırben tlou 1 i bircok güncelleme almıs versiyonunda . gölgelendirme işlemi bittikten sonra oynadım hiç sıkıntı yasamadım en ufak fps drop bile yoktu